Kost & motion rutine

07/21/2010 by admin

Kost & motion rutine

Der er mange forskellige træningsøvelser at vælge imellem. Den rette kombination af kost og motion vil afhænge af din nuværende fysiske tilstand og personlige mål. Mens særlige tilfælde kræver særlige rutiner, kan de fleste mennesker kontrollere deres vægt og forbedre deres fysiske tilstand med en standard kost og motion rutine. Du kan træne og tabe sig uden nogensinde at sætte fødderne i et motionscenter. Det handler om at spise den rigtige mad og opholder sig aktivt.

Kost

Se, hvad du spiser. Det er vigtigt at indtage de rigtige fødevarer for at kontrollere din vægt og bevare et godt helbred. Mange mennesker spiser alt for meget sukker, og dette er en væsentlig årsag til fedme og andre sundhedsmæssige problemer. Stoppe med at spise slik og fastfood. Prøv at skære fed mad og simple kulhydrater fra din kost. Eksempler på disse soda, pasta, hvidt brød, hamburgere, fransk frites og kartoffel chips. Brug sund fornuft, når det kommer til at undgå fødevarer. Fokus på komplekse kulhydrater, grøntsager, frugter og fødevarer rige på protein. Spise kogt æg med en skive hele korn toast til morgenmad. Prøv at spise salat med grillet kylling til frokost. Sauteed fisk med en side af grøntsager gør en god middag, og du kan oven i købet med nogle friske frugt til dessert. Spise mindre portioner og drikke masser af vand vil hjælpe dig med at reducere størrelsen på din mave. Lidt efter lidt, vil din mad cravings falde som du slanke din talje.

Cardio øvelse

Grundlaget for enhver øvelse rutine er cardio. Du har brug at få pulsen og bryde en sved til at kickstarte dit stofskifte og brænde kalorier. Der er afsat mindst en halv time for cardio øvelse tre dage hver uge. Fire eller fem dage hver uge er bedre, hvis du ønsker at tabe en masse vægt. Sorten er altid en god idé for at holde din motion rutine bliver kedeligt. Hver uge, Sørg for at variere din cardio sessioner. For en session, gå til en lang distance løb i parken. Jog i et rask tempo i en halv time. For den næste mødeperiode, arbejde på intervaltræning med et armbåndsur. Starte din session med en let løbetur i to minutter. Derefter køre så hurtigt som du kan i et minut før at reducere din hastighed til en langsom jog igen. Jog og genoprette i to minutter, og derefter sprint igen. Gentag denne cyklus for tyve minutter. En anden mulighed for en cardio session er at ride din cykel i en halv time. Det tilføjer en smule af sort til din rutine, og det virkelig virker dine benmuskler, hvis du går til en op ad bakke tur.

Styrketræning

Ingen motion rutine er komplet uden nogle styrketræning. Stærkere muskler hjælpe dig med at opnå en mere tonet udseende, og muskelvæv også forbrænder flere kalorier end almindelig væv, så vil du kunne holde vægten off med et boostet stofskifte. Udføre styrketræning tre gange om ugen, helst på de dage, du ikke laver cardio. En dag skal være dedikeret til push-ups. Denne øvelse virker dit bryst, skuldre og triceps. Udfør fem sæt af ti push-ups at starte, og arbejde dig op derfra. Den næste session er for din kerne. Udføre tre sæt af tyve crunches, og tre sæt af tyve sit-ups. Den sidste dag er for ben lunges at tone dine ben og glutes. Stående lige, tage en lang skridtlængde med din højre fod. Nu bøje ned med din venstre ben, indtil dit venstre knæ næsten rører jorden. Hold positionen for et sekund, og langsomt vende tilbage til din udgangsposition. Gentag denne bevægelse for 20 gentagelser før du skifter ben. Udføre tre sæt for hvert ben. Skiftevis styrketræning øvelser som disse gør din motion rutine giver mere interessant, og det også dine muskler tid at genoprette og genopbygge efter at have arbejdet ud hver uge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com