3M Respirator uddannelse

07/16/2010 by admin

3M Respirator uddannelse

3 M Worldwide leverer en række produkter, herunder åndedrætsværn. Arbejdsgivere, der køber åndedrætsværn for arbejdstagere kan konsultere 3M respirator uddannelse retningslinjer for at fastlægge procedurer for korrekt anvendelse af dette stykke udstyr på arbejdspladsen.

Krav

En arbejdsgiver skal evaluere respiratorisk risici på arbejdspladsen og andre faktorer til at vælge den passende åndedrætsværn for medarbejdere. Occupational Safety and Health Administration kræver en passende uddannelse for alle arbejdstagere skal bære en respirator; Det anbefales også for medarbejdere, der blot vælger dette udstyr.

Betydning

Respirator uddannelse skal være grundig, let at forstå og finde sted mindst en gang om året og mere ofte hvis det er nødvendigt. 3M giver uddannelse for hver af sine respirator produkter, samt et overblik for arbejdsgivere fremhæve uddannelse naturligvis krav.

Overvejelser

OSHA kræver, at arbejdsgiverne tilbyde uddannelse på arbejdspladsen respiratorisk farer; anvendelser og begrænsninger af respirator; Hvordan til at bære respirator og kontrollere segl; Sådan care for enheden; og hvordan man genkender medicinske symptomer, der kan begrænse den respirator fordel. Arbejdsgivere skal også gennemføre respirator fit test for hver enkelt medarbejder og dokument medarbejdernes afslutningen af respirator uddannelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com