Høj-Protein, lav-natrium & lav-kalium diabetisk diæt

08/10/2010 by admin

Høj-Protein, lav-natrium & lav-kalium diabetisk diæt

En diabetisk kost er designet til at give din krop med bred vifte af fødevarer skal opfylde ernæringsmæssige mål. Moderere beløbet du spise og spise planlagte måltider hele dagen vil hjælpe dig med at kontrollere blodsukker og vægt. Opretholde en kost højt i protein og lavt natrium og kalium kan hjælpe dig med at holde blodsukker under kontrol og din krop ved godt helbred.

Den diabetiske kost

Kulhydrater er den vigtigste komponent i en diabetisk diæt, fordi kulhydrater giver kroppen med energi. En diabetisk kost bør bestå af en generøs mængde af bønner, kerner og stivelsesholdige grøntsager, en lidt mindre del af ikke-stivelsesholdige grøntsager og frugter, en lille del af proteiner og mejeriprodukter og en meget begrænset mængde af fødevarer rige på fedt og olier.

Høj-Protein, lav-natrium og lavt-kalium diæt

Høj-protein diæter er ofte bruges til at få en hurtig start på vægttab. Disse kostvaner fremme en hurtig nedgang i vægt på grund af en reduktion eller fuldstændig fjernelse af kulhydrater, hvilket resulterer i et tab af legemsvæsker. Øge mængden af protein du spiser kan resultere i at reducere mængden af fedt kroppen forbrændinger, og overtalelse ketose, en tilstand, der forårsager kvalme og sænker appetitten. På lang sigt, kan et højt proteinindhold kost føre til en øget risiko for hjertesygdomme, slagtilfælde, og flere typer af kræft.

American Heart Association anbefaler ikke høj-protein kost, på grund af mulige kortsigtede og langsigtede virkninger på helbredet.

Hos diabetikere, men er protein et optimal valg for energi. Kulhydrater bør spises, men overskydende kulhydrater kan overvælde kroppen med sukker. Forbruge mere protein til at give din krop med nok brændstof til energi, samtidig med at have ekstra protein til muskel vedligeholdelse og reparation. Lige så vigtigt, vil at have en tilstrækkelig mængde af protein i din krop forbedre din modstand mod infektioner.

Natrium, mest almindeligt forekommende i almindelig bordsalt, er til stede i de fleste fødevarer. Stærkt forarbejdede og færdigpakkede fødevarer såsom bacon, skinke, corned oksekød, fiskekonserves, dåse grøntsager og salte snacks indeholder høje natrium. Ifølge den amerikanske Diabetes Association (Se ressource 2, du skal forbruge mindre end 2,4 g natrium pr. dag for at kontrollere eller forhindre hypertension (forhøjet blodtryk).

Opretholde en diabetisk kost lavt natriumindhold til lavere højt blodtryk. Brug frisk kød og friske eller frosne grøntsager, forberede dine egne fødevarer i stedet for at påberåbe sig tilberedte produkter, og begrænse dit forbrug af salte snacks. Tjekke fødevaredeklarationer og være meget opmærksomme på visse krydderier og dressinger, som ofte kan indeholde en masse af natrium.

Kalium er et mineral, der hjælper med at regulere dit hjerteslag, kontrakt dine muskler og hjælpe med nerve varmeledning. Kalium hjælper også din krop med at opretholde en passende balance af væske mellem kropsvæsker og celler. Hos diabetikere er overskydende kalium en reel mulighed, da nyrerne ikke fungerer korrekt. For meget kalium kan føre til en uregelmæssig hjerterytme, svaghed, lammelse og hjerteanfald. Vedligeholde din kalium niveau ved at begrænse high-kalium fødevarer. Disse omfatter kartofler, tomater, bælgplanter, cantaloupe og bananer. Salt erstatninger kan også øge kalium niveauer, så ikke bruge dem, medmindre din læge eller ernæringsekspert godkender dem.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com