Hvordan man kan reducere hævelse efter næsekorrektion

04/24/2010 by admin

Alle, der har næsekorrektion, også nævnt som en næse job, bør forvente hævelse til en vis grad. Der er ingen væk helt undgå hævelse i området i dine øjne, næse og ansigtet område i almindelighed. I nogle mennesker, kan denne betingelse vare i flere måneder. Men der er nogle skridt du kan tage både før og efter operation for at reducere mængden af hævelse du oplever efter en næsekorrektion.

Instruktioner

• Undgå at tage over-the-counter medicin såsom aspirin, ibuprofen og acetaminophen (almindeligvis kaldes NSAID) for ugen før du er planlagt for rhinoplasty kirurgi. Las Vegas Nevada ressource for Rhinoplasty kirurgi forklarer at undlade disse medikamenter, såvel som alkoholiske drikkevarer i tiden før din kosmetisk procedure, hjælper kroppen helbrede mere hurtigt postsurgery (Se ressourcer).

• Få op og omkring så snart din kan efter din rhinoplastik. Walking fremmer bedre cirkulation i hele kroppen og kan bidrage til at mindske hævelse i dit ansigts område.

• Reducere hævelse omkring øjnene ved at anvende kolde komprimerer flere gange om dagen. Din læge vil have specifikke instruktioner for dig, men generelt en kold komprimere kan bruges til 20 minutter ad gangen, tre gange om dagen. Holde komprimere off din næse.

• Holde dit hoved forhøjet så meget som muligt, både vågne og sovende timer. Prop dig selv på en bunke af bed puder eller sove i en tilbagelænet stol til at opnå maksimal højde. Bøje over så lidt som muligt.

• Rådfør dig med din læge for at afgøre, hvilken type af smertestillende er sikkert for dig at tage din opsving periode. Han kan ordinere en smertestillende eller en anti-inflammatoriske medicin, der kan hjælpe med at mindske din hævelse.

• Gå ruten homøopatiske og anvende arnica gel på de hævede områder af dit ansigt. Arnica er en naturlig behandling for smerte, blå mærker og hævelse. Bruge arnica kun med tilladelse fra din læge.

• Følg alle postoperative instruktioner udstedt af din læge til at undgå øget hævelse, blødning og andre komplikationer fra din rhinoplastik. Holde din bandager for den angivne tid, og begynder ikke kraftig motion, indtil du får grønt lys fra din læge.

Tips & advarsler

  • Mindske sandsynligheden for yderligere hævelse ved at begrænse mængden af natrium du spiser. En høj-natrium kost kan føre til øget ødem i nogle mennesker, uanset om de for nylig har haft kirurgi.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com