Koffein Alternative Appetit Suppressant Spray

10/10/2010 by admin

Appetit suppressant sprays er produkter, som støtte i vægttab ved at mindske appetit eller kontrollere sult. Ifølge weightlossnutrition.org, virker de på centralnervesystemet ved muligvis stigende niveauer af serotonin eller katekolamin, kemikalier, der påvirker humør og appetit. Koffein er ofte ingrediens i appetit suppressants, men det har en række ulemper. Teeccino.com citeret, at koffein faktisk stimulerer appetitten ved at øge cortisol niveauer. Koffein også udløser lavere glucose niveauer og til gengæld kroppen reagerer ved at trangen mad, hvilket øger appetitten.

Køb

Efter bestappetitesuppressant.org, er de fælles ingredienser findes i disse produkter yerba mate, chrom Chelat, caralluma fimbriata og hoodia. Ingen bivirkninger er blevet rapporteret fra brugen af disse ingredienser. Du kan nu købe koffein-fri appetit suppressant sprøjtemidler i mange helsekostforretninger og nogle lokale kiosker. De er almindeligt tilgængelige for køb via online forhandlere af kost og vægt tab produkter. Kig på amazon.com og healthdirectusa.com på at se de forskellige producenter.

Brug

Hvis du vil bruge disse all-naturlige appetit suppressant sprays, sprøjte nogle under tungen før måltider eller snacks til at umiddelbart stoppe mad cravings og dæmme op for sult. Ifølge Hoodispray.com, flydende ekstrakter er pre-uddraget og er mere resorberbare end piller, fordi de ikke behøver at blive fordøjet. Disse mundtlige sprays normalt har en mint smag og er designet til at hjælpe dieters på farten. Handy spray flasker gør dem praktisk at rejse med, og tillader folk at holde sig til deres vægttab plan når som helst, hvor som helst. Anbefalet anvendelse er op til tre gange om dagen.

Kort sigt

Mens disse koffein alternative sprays for appetit undertrykkelse kan være nyttige, er de anbefales kun til kortvarig brug. Ifølge bestappetitesuppressant.org, kan lang tids brug producere farlige bivirkninger såsom kramper, slagtilfælde og uregelmæssig hjerterytme. Dieters bør ikke afhænge af udelukkende på disse appetitnedsættende midler til at opnå en slankere krop. Sundhedspersonale anbefale stadig ordentlig kost og motion til effektivt at tabe. Bruge appetit suppressant sprays sammenholdt med en afbalanceret kost og moderat motion. Denne kombination giver en sikker og effektiv måde at reducere appetitten og tabe.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com