Sådan finder du en Medicare Prescription Drug Plan

10/13/2010 by admin

Når tilmelder sig den traditionelle Medicare system, du er automatisk tilmeldt i Medicare del D, som er stof recept planen. Hvis du ikke er tilfreds med planen Medicare indskriver du i automatisk, har du mulighed for at vælge en anden. Medicare hjemmeside tilbyder en intuitiv værktøj, der tillader dig at se de forskellige narkotika planer til rådighed til dig. Du skal vælge en plan baseret på din nuværende situation og hvad din medicin koster normalt hver måned. Afhængigt af området hvor du bor, er der sandsynligvis flere stof planer tilgængelige for dig at vælge imellem.

Instruktioner

• Fortrolig med Medicare websted for lægemiddel frynsegodeplan. Find et link i referencer. Medicare vil også e-mail du oplysningerne om den plan, de har automatisk tilmeldt dig i, sammen med oplysninger om andre planer til rådighed for dig.

• Uddanne dig selv på de forskellige planer til rådighed for dig ved at søge på Medicare websted for drug fordele tilgængelige for dig. Du kan få en generel eller personlig liste ved at indtaste din alder, din placering og din nuværende drug plan oplysninger. Du kan kontrollere, om de medicin, du i øjeblikket tager er dækning under hver plan. Find et link i henvisninger til Medicares oplysninger på forskellige planer.

• Evaluere Resumé af planer, der er tilgængelige for dig. Medicare websted vil have en oversigt over hver enkelt plan præmie, co-betaler, sammen med forbrugernes vurderinger, som du kan læse. Det er vigtigt at kigge over alle oplysninger. Når du er i et plan, sker åben tilmelding--den periode, hvor du kan vælge for at bytte din plan for en anden--kun i de sidste seks uger af året, så træffes beslutning om en plan vil låse dig for året.

• Gennemgå hver enkelt plan omhyggeligt ved at klikke på navnet på hvert forsikringsselskab, der er genereret af din lokale søgning. Dette vil fortælle dig, hvad din årlige out-of-pocket udgifter vil være, samt din co-betaler og månedlige præmier.

• Register for den plan du beslutter du ønsker ved at klikke på Tilmeld knappen nu enten på oversigtssiden af den plan, du vil eller fra siden planen oplysninger.

Tips & advarsler

  • Det er lettest at bruge værktøjet Medicare websted, fordi det vil fortælle dig præcis hvilke planer, du kvalificere dig til personligt og efterlader gætte arbejde på din side da alt er begrænset til den ene site. Det er også ganske let at navigere stedet og tilmelde dig i planen for valg.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com