Hvordan man bruger sort valnødder

07/26/2010 by admin

Hvordan man bruger sort valnødder

Med en særskilt, røget smag, er sort valnød blevet brugt rundt om i verden i århundreder. Nutmeat, hull, blade og bark er fundet i folkloristisk medicin til at fremme sundhed. Derudover låner møtrikken en røget gejst til bagning og madlavning. Desuden pletter sort valnød naturligt træ og tekstiler. Køb frisk sort valnødder på landmandens markeder, specialforretninger, og online. Som et supplement eller urtemedicin, sort valnødder er fundet i økologisk og helsekost butikker.

Instruktioner

Hvordan man bruger sort valnødder

• Brug sort valnød kød til småkager, kager og brød. Høstet i løbet af efterårsmånederne, er nødder høj i umættet fedt og protein. Træde i stedet for engelsk valnødder, men reducere den nødvendige mængde på grund af deres rige smag. Føj til vilde ris og fyld til en jordet smag. Tilføj i streusel pynt til tærter. Drys hakket nødder på yoghurt med en støvregn af ahornsirup. Olie anvendes til aromatisering eller tilføjet til vinaigrettes for en smokier dressing.

• Basketmakers.org og andre vævning websteder, du kan gøre farvestoffer til kunsthåndværk som reed kurvefletning. Samles sort valnødder fra jorden. Placer valnødder i en mesh belastende taske. Binde sikkert. Læg posen i en ren skraldespand. Drapere streng af posen over kanten til hentning. Hæld varmt vand over posen, indtil det er nedsænket. Dæk med låg. Lad stejle. Når ønskede farve er opnået, stamme farvestoffet og fjerne taske. Gemme farvestof i et mørkt sted.

• Indtage sort valnød skrog i kapsel form som et naturlægemiddel middel mod parasitter og glandulær lidelser. De grønne skrog, der omgiver møtrikken er strippet og rengøres. Skroget er malet til et pulver, der kan bruges eksternt som en vask sammensatte og er fundet i cremer, cremer og salver. Sort valnød skroget ekstrakt i tinktur form bruges udvortes som et svampe middel for ringorm, fodsvamp og psoriasis. Skroget er også gavnligt som et mildt afføringsmiddel.

• Stejl sort valnød blade til te infusioner, sagde at lindre ondt i halsen og fordærve sår. Ifølge folklore medicin, fordybe en håndfuld af delvis tørrede blade i en pint af kogende vand. Lad stejle. Stamme ud af bladene. Drikke en kop for leveren, galdeblæren og lymfeknude betingelser. Placeret direkte på huden, siges sort valnød blade at behandle hudsygdomme som eksem. Køb teposer til aktuelle salver til behandling af mindre skrammer, insektbid, og forbrændinger.

• Tygge den indre bark af sort valnød, som udfører som en astringerende for tandpine. Barken er en bestanddel af tandpasta i Pakistan, sagde at fremme sund tand emalje. Grækere, romere og indfødte amerikanere anvendes en bark grødomslag til at behandle svampe-relaterede hudsygdomme. Den indre bark er kogt til at bruge som en afførende te. Topisk, fremmer barken heling af hududslæt, acne, og blå mærker. Det kan købes i bulk online.

Tips & advarsler

  • • Store sort valnødder op til et år i en lufttæt beholder i køleskabet. • Store sort valnødder i en lufttæt beholder i fryseren til op til to år.
  • • Beskytte tøj, arbejde overflader og redskaber som skaller og avner sort valnød permanent pletten. • Iført gummihandsker anbefales (bortset fra bagning) når du arbejder med ydre dele af sort valnød.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com