Hvordan kan jeg kontrollere højt blodtryk uden at få vægt?

11/01/2010 by admin

Kontrollerende hypertension eller forhøjet blodtryk, er afgørende for et godt helbred. Jo kan ikke at få blodtrykket til normale niveauer forårsage en række problemer, herunder slagtilfælde, hjerteanfald og nyre-sygdom. Mange mennesker tager medicin for at få deres hypertension under kontrol; men nogle af disse medikamenter forårsage vægtstigning, som vil i vending drev op blodtryk, forårsager en ond cirkel.

Fysisk vurdering

Det bedste sted at starte er med en fuldstændig fysisk vurdering af din generelle sundhed, herunder eventuelle andre underliggende sygdomme eller tilstande, der kan være medvirkende til din hypertension. Har din læge gøre en fuld fysisk og blod workup, så du har en base. Derefter, du og din læge bør lægge en plan for at få forhøjet blodtryk under kontrol for hurtigt at undgå at forårsage yderligere skader til dit hjerte eller andre vitale organer. Denne plan bør fokusere på vægttab, hvis det er en del af problemet, og omfatter en måde at få forhøjet blodtryk under kontrol uden at få nogen mere vægt. Stille så mange spørgsmål som du har brug at sikre du har en fuld forståelse af din tilstand.

Kost og motion

Regelmæssig motion og sund kost er nøglen til at kontrollere højt blodtryk, samtidig med at forebygge enhver yderligere vægtøgning. Det er vigtigt at få i en god hjerte-kar-træning mindst 30 minutter, tre til fire gange om ugen. Opnå dette ved at vandre, løbe eller at deltage i et fitnesscenter. Fysisk aktivitet er den største katalysator til at kontrollere blodtrykket og undgå vægtøgning på samme tid. Desuden følge en kost højt i grøntsager, frugt, korn og protein, samtidig undgå sukker, mættet fedt, store mængder af natrium og forarbejdede fødevarer. Den mere sunde din kost og mere ofte du motionerer, jo lettere bliver det at kontrollere din hypertension og undgå yderligere vægtøgning.

Medicin

Mange medicin kan ordineres for at kontrollere højt blodtryk. Men med mange af disse valgmuligheder, medicin, bivirkninger kan forekomme, og mens de er generelt milde, nogle kan omfatte vægtøgning. Ud over stikning med en streng diæt og motion regime, også nøje overvåge bivirkninger og rapportere nogen, såsom vægtøgning, at din læge. Dette vil gøre det muligt for ham at skifte din medicin til et andet mærke, der måske har færre bivirkninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com