Home Retsmidler for vener i ansigtet

10/31/2010 by admin

Blå eller lilla hævede slangelignende vener på ansigt og hals, eller karsprængninger, forekommer som de er almindeligt kendt, i ældre mennesker på grund af unormal funktion af ventiler i overfladiske vener fører til stagnation af blod i venen. Dette er mest almindeligt forekommende omkring næsen men kan opstå omkring kinderne og lavere ansigt område også. Forbundet med sol eksponering og alder og forårsager megen smerte og irritation, selvom sådanne ansigtet vener kan let behandles med laserstråler, er der nogle effektive hjem retsmidler for betingelsen.

Horse Chestnut og Witch Hazel

Frø af denne plante er kendt for at være den fineste af naturlægemidler for smerter og kløe i forbindelse med hævede og spændte vener i ansigtet. Dette er fordi hestekastanje komponenter menes at forbedre blodcirkulationen, nedbringe betændelse og gøre vener og deres stærkere kapillærer. Gøre en blanding af destilleret troldhassel med en tiendedel mængden af hestekastanje tinktur og sætte dette på områderne af ansigtet med karsprængninger. Dette vil give nødhjælp fra ubehag. Hvis du får fat i hestekastanje ekstrakt, der vil helt sikkert, giver 50 milligram af den kemiske aescin hver dag dosering, skaffe det med alle midler. Aescin er en af de ledende agenter, der gør kapillærer stærkere og bringer ned udsivning af væske. Så gå videre og tage hestekastanje ekstrakt tre gange dagligt i omkring tre måneder for forbedring i tilstanden. Bare sørge for at se at din dosis forbliver inden for grænser, ellers kan det vise sig giftige for kroppen. En anden løsning ville være anvendelsen af ekstrakt af witch hazel, som også er kendt for at gøre blodkar stærkere. Gælde for ansigtsbehandling områder betændt med spider vener med en ekstrakt-dunked vat for en beroligende adstringerende virkning.

Blåbær, slagtere kost og Gingko Biloba

Tage blåbær ekstrakt mindst tre gange om dagen til at vække ny kapillærer for at danne, at væggene i de eksisterende fartøjer stærkere og skærpe vitamin C virkning at bringe ned sårbarhed af blodkar. Du kunne også tage ekstrakt af Butcher's Broom plante tre gange hver dag for at få nødhjælp fra facial edderkop vene betingelse, som denne plante-forbindelser er kendt for at støtte i kontraherende og intensivere blodkar. Et andet hjem afhjælpe for vener i ansigtet kommer fra gingko biloba. Ekstraktet af denne plante er kendt for at forbedre cirkulation af ilt og blod i væv. Taget tre gange om dagen, denne ekstrakt kan vise sig for at være nyttige i at tilbyde lindring fra smertefulde vene tilstand.

Vindruekerneolie, Gotu Kola og tjørn

Uddrag af den vindruekerneolie, kendt for at øge omløb, uddrag af Gøtu kola kendt for at være gavnlig for vene mangler og hævelse, og uddrag af tjørn på grund af dens zink, svovl og vitamin C komponenter er alle kendt for at hjælpe med levering af nødhjælp fra smerter og kløe på grund af vener i ansigtet.

Hudpleje

Vener i ansigtet kan også behandles med massage og en regelmæssig hudpleje rutine. Brug naturlige astringerende som epsom salt dagligt, og få en halv time olivenolie facial gjort på en regelmæssig basis for at styrke blodkarrene på dit ansigt og slippe af med grimme venerne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com