Løbet af Counter medicinen for urin infektioner

06/29/2010 by admin

Over counter urinvejsinfektion har medicin fanget på på grund af et stort antal mennesker lider af infektioner. Mange tilbyder behandling af symptomer, undertiden giver mulighed for infektion at rydde på sin egen. Andre er effektive i kampen mod mindre infektioner, efter en samlet kur for infektionen.

At identificere en UTI

En urinvejsinfektion (ICU) er bemærket af smerter ved vandladning ledsaget af fejl lugter eller uklar urin.

UTIS er undertiden ledsaget af smerter i ryggen eller underlivet og en let feber.

Forebyggelse/løsning

Øge mængden af vand forbruges kan hjælpe med at afkorte varigheden af en UTI.

For kvinder, når du bruger på toilettet, er det vigtigt at aftørre front til tilbage for at undgå kontaminering af urinrøret med fecal spørgsmål. Det er også nødvendigt at ændre puder og tamponer ofte i menstruationscyklus at forhindre ophobning af bakterier.

Tranebær

Tranebærsaft har været anvendt til behandling af urinvejsinfektioner i lang tid, og er tilgængelig i kapsel form. Tranebær rejser hippuric syre i urinen og kan helbrede mindre infektioner.

6-8 ounce af tranebærsaft, drak dagligt, kan forhindre udvikling af urinvejsinfektioner.

Over Counter Pharmaceuticals

I håndkøb medicin med phenazopyridine hydrochlorid har vist sig for at støtte i at hjælpe ubehag forbundet med urinvejsinfektioner.

Phenazopyridine hydrochlorid piller indeholder ofte et farvestof, som vil plette urinen en mørk rød eller orange farve. Vær forsigtig, når du håndterer piller, som de kan plette hænder og hud samt.

Lægemidler med phenazopyridine hydrochlorid markedsføres under forskellige navne. Uristat og Azo er to af de mest populære på markedet i dag.

Hvornår skal man se en læge

Håndkøb kan retsmidler hjælpe med at give komfort for symptomer på en urinvejsinfektion, lejlighedsvis giver mulighed for syreindholdet i urinen til at hæve og gøre urinvejene ugæstfri for bakterier.

Urinvejsinfektioner varede mere end to dage bør behandles med et antibiotikum, fås kun gennem recept.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com