Hvordan man overvinder frygt for insekter

08/24/2010 by admin

Hvordan man overvinder frygt for insekter

Entomophobia er den medicinske betegnelse for at have en irrationel frygt for insekter. En person med entomophobia kan gå i panik, skrige, føler terror, at have en forhøjet puls, føle sig svimmel og endda svagt i tilstedeværelse af en fejl. Entomophobia menes at være enten et resultat af en traumatisk tidligere erfaringer eller genetisk disposition. Det er en alvorlig tilstand, der forhindrer folk i at opleve og nyde livet. At være bange at støde en lille insekt kan holde syge tilbage fra skønheden i naturen, rejser og selv forlader huset.

Instruktioner

• Anerkende, at du har en irrationel frygt for insekter. Indse, at det holder dig tilbage og forhindrer dig i at nyde livet. Beslutte at overvinde du frygt for insekter.

• Besøg en psykoterapeut at diskutere din fobi. Psykoterapi er processen, gennem du mødes med en uddannet terapeut til at drøfte din fobi i et sikkert miljø. Terapeuten vil stille spørgsmål om din frygt, hvordan det begyndte og hvorfor du tror, du føler den måde, du gør. Diskutere fobi med en uddannet professionel vil gøre dig opmærksom på dine følelser, hvordan og hvorfor de udviklet. Gennem self-observation vil du blive bevidste om, deres tanker og adfærd mønstre. Dette er det første skridt til at overvinde din frygt.

• Fortsæt med psykoterapi besøg. Fordelene ved psykoterapi øge gradvist over tid. Ved fortsat arbejde på dig selv med en terapeut vil du snart komme overens med din fobi og nå frem til et sted, hvor du er i stand til at træffe foranstaltninger til at modvirke det.

• Begin adfærdsterapi teknikker. Afhængigt af din sag, vil terapeuten vælge passende teknik for dig. Adfærdsmæssige teknik styrke erkendelser du har lavet og læg dem i aktion. De gøre gradvise ændringer i din adfærd, indtil du er i stand til fuldt ansigt din frygt. Adfærdsterapi teknikker kan omfatte eksponering terapi, vejrtrækning teknikker og systematisk desensibilisering.

• Tage små mængder af ordineret anti-angst medicin som en sidste udvej. Angstdæmpende medicin kan føre til afhængighed og afhængighed. Hvis du skal tage medicin, gøre det sammen med din behandling, således at som du fremskridt på din egen du kan give slip på behovet for at medicinerer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com