Obligatoriske advarsler for Mini blinde snore

06/15/2010 by admin

Obligatoriske advarsler for Mini blinde snore

Mini blinds er kendt for at udgøre en trussel for babyer og småbørn. Det er ikke blinds selv, der udgør faren, men kablerne bruges til at åbne og lukke blinds. Disse ledninger har været ansvarlig for rapporterede kvælning død mere end 330 børn og babyer i de sidste 30 år. Den amerikanske forbruger produkter sikkerhed Kommissionen er ansvarlig for udstedelse af obligatoriske advarsler for mini blinds ud over indsamling forskning på dødsfald som følge af mini blinde snore.

Loopes snore

Obligatoriske advarsler er blevet udstedt i år med hensyn til mini blinds, der har en loopes ledningen design. Er den farligste variation af farlige mini blinds er dem, der har sløjfet pull snore, i modsætning til en eller to separate, lige trække ledninger. Disse loopes snore ses ofte på ældre versioner af mini blinds, fordi blinds fremstillet efter 2001, af loven, ikke må have loopes snore på grund af utilsigtet børnedødsfald. Børn hvis krybber eller Kravlegårde var steder nær windows med disse snore tegner sig for de fleste dødsfald.

Skjulte ledninger

Selvom loopes mini blinde ledninger er ikke længere tilladt at blive fremstillet, har de fleste blinds en serie af ledninger på indersiden nødvendige for blinds kan fungere. Disse ledninger er normalt skjult fra øjet men kan trækkes ud og dermed udgøre en strangulering trussel mod små børn.

Løsninger til sikkerhed

Consumer produkter Safety Commission har flere grundlæggende retningslinjer og tips til at undgå potentielle dødbringende hændelser med mini blinde snore. Hvis du har ældre mini blinds, har de sandsynligvis en loopes ledning. Skær ledningen i to separate ledninger til at slippe af med farlig løkke. Også, Sørg for at snorene er forankret eller bundet i nogle måde (binde dem til en indre ledningen virker for dette) og ikke dinglende løst. Dette gør snorene utilgængelig for børn og umuligt for et barn at afkoble. Hvis du køber nye blinds, ser for dem, der er trådløse eller har sikkerhedsfunktioner til at forhindre barn kvælning. Sørg også for at holde dine børn krybber og legeområder fri for blinde snore.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com