Førstehjælp lagerliste

07/07/2010 by admin

Førstehjælp lagerliste

Enhver tid liv sker, ulykker kan være de ridser fra en pickup spillet fodbold eller den lejlighedsvise flået knæ fra at falde ned af en cykel. Holde din førstehjælp kit leveres med alt hvad du behøver til behandling af mindre sår og hudafskrabninger.

Bandager

Selvklæbende Bandager er god at have ved hånden til at give øjeblikkelig opmærksomhed til nedskæringer og hudafskrabninger. Trække opbakning fra bandager og holde forbinding på såret. Selvklæbende Bandager kommer i små cirkelfigurer til stor, rektangulær sår belægninger. Bange børn kan reagere bedre på en bandage med en dyre print eller print på forsiden. Ikke-klæbende bandager er billig og fungerer godt på store sår. Hvis du vil bruge, tryk på den ikke-klæbende bandage mod huden og holde den på plads med forbinding tape.

Steril gaze

Omfatte ruller af steril gaze i din førstehjælpskasse til indpakning store eller hård-til-get-til sår. Du vil brug for sommerfugl klip eller sikkerhedsnåle til at sikre indpakning. Vælg gaze i 2-tommer-dækkende eller 3-tommer-dækkende længder.

Medicin

Tyggetabletter hovedpinetabletter er god at have ved hånden for hjertepatienter. Ibuprofen er en fighter, feber og er lettere på maven end nogle lægemidler. Diphenhydramin i flydende eller gelatineret form vil modvirke reaktioner fra bug bider eller allergiske reaktioner i almindelighed. Aktuel lidocain numbs kortvarigt hudens overflade. Brug lidocain eller aloe vera gel til behandling af solskoldning. Tilføje et rør af aktuel benzocain til din liste. Brug denne medicin til at dulme gummerne og indersiden af munden. Holde et rør af antibiotikum creme eller gel i din kit. Brug dette til at rense ud af bug bider og nedskæringer. Antibiotika er mindre smertefuldt end alkohol svaberprøver.

Værktøjskasse

Omfatte en lille saks til opskæring gaze og tape, og et par pincet til at fjerne glas, radioeffekter eller andre fremmedlegemer fra sår. Engangs termometre komme handy for at kontrollere temperaturen. Bomuld svaberprøver er nyttige for duppe creme på inficerede områder.

Hard Candy

Holde nogle hårde slik i din førstehjælpskasse til folk, der kan bukke under for lavt blodsukker. Holder en sucker eller to på side at berolige og distrahere små, skadede børn. Omfatte hals sugetabletter for at behandle mennesker, der lider af en halsbetændelse eller hals ubehag.

Flaske vand

Stock din kit med en flaske frisk vand. Ændre det regelmæssigt for at holde udløb aldersbestemme aktuelle. En flaske vand er forfriskende for en person, der bliver dehydreret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com