Stinger Detox drik

06/19/2010 by admin

Hvis du har brug at få giftstoffer ud af dit system, er der flere detox drikkevarer på markedet, som hævder at befri kroppen af toksiner. En af disse drikkevarer, Stinger, hævder at skylle giftstoffer fra alle kroppens systemer, forlader kroppen ren for flere timer.

Hvad er Stinger?

Stinger er en afgiftende drik lavet af alle naturlige ingredienser. I modsætning til mange detox drikkevarer på markedet, er Stinger ikke lavet af urter, men fra kontrollerede mængder af andre naturlige ingredienser, meget på samme måde som vitaminer og andre stoffer er lavet. Stinger detox drik er hindbær-smag at gøre det mere spiselig.

Stinger er undertiden bruges af folk, der skal passere enten blod eller urin dopingtest. Da Stinger angiveligt fjerner giftstoffer fra urin og blod, er det muligt at passere en urinprøve eller en blodprøve, mens selve drikkevaren Stinger er ikke målbart af testene. Afgifte kroppen med Stinger skal midlertidigt fjerne nogen form for medicin i dit system.

Hvad Stinger gør

Skaberne af Stinger hævder, at ingredienserne i deres detox drik arbejder sammen om at rense ud i hele kroppen på en cellulært niveau. Dette omfatter, rydde op i fordøjelsessystemet, spyt, blod, sved, tårer, leveren, fedtceller, hår og urin. Rødmen af alle disse systemer skal ske inden for en time og du vil forblive ren for op til seks timer. Spidsbelastningen, at kroppen bliver toksin-fri er fra en time til 90 minutter efter Stinger detox er taget. Ovenpå, vil toksiner, der er lagret i fedtcellerne langsomt sive tilbage i systemet. Efter seks timer, vil det være som om du havde aldrig selv taget Stinger.

At tage Stinger

Hver otte-ounce del af Stinger skal rense giftstoffer fra systemet med en person, der vejer op til 230 hamre. Hvis du vejer mere end 230 hamre, skal du indtage to otte-ounce flasker for at få den samme effekt. Virksomheden, som fremstiller Stinger hedder det, at Stinger detox drik virker for over 96 procent af de personer, der tager det så længe drikken indtages efter specifikke anvisningerne på flasken.

For at gøre Stinger arbejde på sit bedste, bør alle toksiner og medikamenter undgås i to dage før den tid, når du vil din krop være ren. Ikke spise eller drikke inden for fire timer efter forbrugende Stinger. Drikker hele flasken med Stinger, refill flaske med vand og drikke igen. Gøre dette fire gange. Dette bør medføre overdreven vandladning, hvilket er godt for at fjerne giftstoffer fra din krop.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com