Hvordan til at gemme rester korrekt for at undgå madforgiftning

11/06/2012 by admin

Med stigende fødevarepriser, ingen kan lide at spilde mad, så det er rentabelt at gøre god brug af madrester. Det er også en økonomisk brug af tid og energi til at koge store mængder mad på én gang til brug i løbet af ugen. Et par enkle forholdsregler vil hjælpe dig med at gemme rester korrekt for at undgå madforgiftning.

Instruktioner

Hvordan til at gemme rester korrekt for at undgå madforgiftning

• Fjern varm mad fra gryden eller panden og sted i køleskab containere. Brug små pint containere eller robust genlukkelig plastposer til flydende eller omfangsrigt fødevarer. Bruge et dobbelt lag af aluminiumsfolie til indpakning af varer som fisk og kød. Holde beholdere små, så luft omløb kan chill dem hurtigt. Hvis der er kun en lille mængde at være nedkølet (2 pints eller mindre, eller ét pund eller mindre kød eller fisk) forsegles tæt, Bemærk indhold og dato på container eller køleskab log og sat i 40 F køleskab eller 0 F fryseren. Plads, så den kolde luft cirkulerer omkring containerne.

• Hvis opbevaring af mere end 2 pints af flydende eller omfangsrigt mad eller mere end et pund kød eller fisk, bringe varm mad til stuetemperatur først ved at omgive det stramt omviklet med is. Rotere mad og is indtil det er stuetemperatur i hele før at sætte det tilbage i køleskabet.

• Bruge dine madrester inden for et par dage. Hvis opbevaring sidesten fisk, bruge inden for en dag.

• For mad, der serveres kølet eller ved stuetemperatur, såsom ost, hytteost, yoghurt, budding, salsa, salat og andre fødevarer, Fjern mængden nødvendig for et måltid og sætte resten straks tilbage i køleskabet, tætsluttende lukket.

Tips & advarsler

  • Brug dit køleskab termometer fra tid til anden at gøre sikker på dit køleskab er 40 F eller mindre, og din fryser 0 F eller mindre.
  • Forsøg ikke at køle mad ved stuetemperatur før markedsføring mad i køleskabet. Bakterier vil vokse i et varmt miljø.
  • Læg ikke store mængder varm mad i køleskabet på én gang. Det vil tage for lang tid at køle og giver et varmt miljø for bakterier at vokse. Det vil også påvirke den indre temperatur i dit køleskab, forårsager andre fødevarer bliver varmere end er sikker.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com