Naproxin bivirkninger

11/01/2012 by admin

Naproxen, almindeligt stavet forkert som naproxin, er oftest taget til behandling af sygdomme som gigt, tendinitis, menstruationskramper eller andre smerter. Det er en anti-inflammatoriske medicin, der virker ved at reducere hormoner, der fører til betændelse og smerte. Som med de fleste lægemidler, bivirkninger kan forekomme, og er især udbredt med længere tids brug. Være forsigtig og undgå andre lægemidler, der kan interagere med den.

Heart Attack & streg

Personer ved hjælp af naproxen kan være større risiko for at opleve et hjerteanfald eller slagtilfælde. Af denne grund anbefales medicinen ikke til brug før eller efter hjerte bypass operationer, såsom koronar bypass graft.

Mavesår

Naproxen kan også øge din risiko for alvorlige virkninger på tarm og mave. Blødning eller perforation kan forekomme. Derfor er tager ikke mere end de anbefalede doser af medicin vigtig.

Graviditet

Gravide kvinder bør ikke bruge naproxen, som medicinen kan være skadelig for det ufødte barn. Muligt fosterskader kan skyldes anvendelse inden for de sidste tre måneder af graviditeten.

Ammende mødre

Fordi naproxen kan videregives gennem modermælken, bør forårsage skade på barnet, ammende mødre ikke bruge medicin.

Gastrointestinale komplikationer

Naproxen kan forårsage blødning i maven eller tarmene, blodig afføring eller Ophostning af blod.

Solen

Naproxen kan forårsage følsomhed over for sollys, resulterer i solskoldning. Dem, der bruger medicinen rådes til at tage forholdsregler, herunder at undgå solarier.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com