Tilstoppet næse retsmidler for babyer

10/18/2012 by admin

Spædbørn lider af tilstoppet næse ofte har svært ved at trække vejret, sove, spise og kommunikere. I modsætning til ældre børn og voksne, kan ikke spædbørn fortælle dig, hvordan de føler. Nasal overbelastning kan være en prøver erfaring for små børn og babyer. Men retsmidler er tilgængelige gennem varer rundt i huset, konventionel medicin og homøopatiske alternativer.

Husholdningernes retsmidler

En af de ældste og mest almindelige hjem retsmidler for spædbarn tilstoppet næse er saltvand. Varmt vand, salt og en pipette kan løsne overbelastning i dit barns næse. Bruge eye-dropper for at administrere to små dråber ind i næsehulen.

Konventionel medicin

Lille næser tilstoppet næse Kit leveres komplet med et spædbarn saltvandsopløsning, samt en nasal indsugningsventil. Saltvandsopløsning, svarende til saltvand, er en fælles over-the-counter middel mod spædbarn nasal overbelastning.

Miljømæssige retsmidler

Tør varme er en større synderen i spædbarn nasal overbelastning. Tænde et varmt brusebad, eller bruge en luftfugter til at tilføre fugt tilbage i luften.

Homøopatiske midler

En velkendt homøopatiske middel for et spædbarn tilstoppet næse er Dulcamara. Bittersød natskygge, Dulcamara er også kendt som ofte anvendes til behandling af overbelastning, samt andre symptomer forbundet med almindelig forkølelse, hoste og åndedrætsbesvær.

Aktuel retsmidler

Flere topiske retsmidler er tilgængelige for spædbørn, herunder Respiractin væske, en kombination af urter anvendes til behandling af overbelastning. Derudover er der mere konventionelle gnider, såsom Vicks VapoRub.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com