Naturlige måder at sænke kortisolniveauer

05/13/2012 by admin

Cortisol er et hormon i kroppen, som er forbundet med stress. Cortisol er også kaldet død hormon, fordi det lukker hormoner, der er forbundet med unge, og folk med høje niveauer af kortisol er tilbøjelige til at dø yngre end dem med lavt niveau. Hormonet er forbundet med mange sundhedsproblemer, herunder søvnløshed og fedme. Der er mange annoncer på tv for ikke-FDA-godkendte piller til lavere cortisol, men de kan være farlige. Naturlige måder at sænke cortisol er langt sundere og sikrere.

Afslapning

Cortisol er forbundet med stress. Jo mere stresset, du er, jo højere bliver din kortisolniveauer. Afspændingsteknikker vil sænke din stress og derfor sænke din kortisol.

Slappe af før sengetid for at bremse kortisol produktion, mens du sover. Læse en bog i stedet for at se fjernsyn. Spørg din betydelige andre til at gnide dine fødder for at hjælpe din krop slappe af. Sove godt er den bedste måde at bekæmpe høj cortisol niveauer.

Prøv andre afspændingsteknikker i løbet af dagen. Tage op yoga og lære at trække vejret langsomt mens stretching og frigive spændinger. Når livet bliver overvældende, en liste over alle de gode ting i dit liv, enten i dit hoved, eller fysisk på papir.

Kost

En sund kost er vigtig for at sænke cortisol niveauer. Spis masser af frugter, især citrusfrugter, grøntsager og magert protein hver dag. Drik masser af vand og reducere sukker og koffein i din kost.

Være opmærksom på dit kalorieindtag. Hvis du er på en diæt, der er for lavt i kalorier, vil det stress i kroppen, udløse produktion af kortisol. Sørg for at du spiser en rimelig mængde kalorier hver dag.

Kosttilskud

C-vitamin er vigtigt for at sænke cortisol niveauer. C-vitamin hjælper med at lukke kroppens produktion af cortisol naturligt og er meget sikkert at tage. Tage et supplement eller spise citrusfrugter og drikke masser af appelsinjuice.

Mange virksomheder tilbyder naturlægemidler kosttilskud, der hævder at være den perfekte kombination af forskellige urter til at bremse kortisol produktion. Hver af disse kombinationer er forskellige og virker forskelligt for hver person. Hvis du ønsker at starte en urte behandlingsprogram for høj cortisol niveauer, bør du se en naturforsker, homøopat eller herbalist at drøfte dine specifikke spørgsmål og begynde en urte regime, der er rigtige for dig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com