Ansigts behandlinger for ældning

04/18/2012 by admin

Ansigts behandlinger for ældning

Som din hud får gentagen udsættelse for solens ultraviolette stråler, det aldre, rynker og afskalninger. Skin cancer risiko stiger med alderen, sammen med forekomsten af solpletter eller ikke-kræft misfarvninger. At se en hudlæge regelmæssigt når du er over 50 kan hjælpe opdage hudkræft tidligt og øge bevidstheden om hudpleje. Forskellige anti-aging behandlinger til formål at stramme huden og minimerer rynker og naturlige folder.

Ansigt fugtighedscreme

Rynker er forårsaget af alder, solen, rygning, konstant muskelbevægelser og garvning saloner og i senge. Brug en daglig ansigt fugtighedscreme til at minimere rynker og stramme op på små folder. Forstå at ansigt fugtighedscreme er den vigtigste ingrediens i mange dyrere anti-aging hudbehandlinger. Du kan spare penge ved at springe de dyre finer og bruge et navn mærke eller generiske ansigt fugtighedscreme tilgængelige på din lokale købmand.

Solcreme

Hvis du ønsker at minimere rynker, solpletter og din risiko for at få hudkræft, bære en ansigt fugtighedscreme eller makeup foundation med solcreme hver dag. Anvende en generøs mængde af solcreme til alle eksponeret hud, selv på overskyede dage. Mindre ultraviolette stråler din hud absorberer, færre solpletter og rynker du vil opleve.

Ansigts vask

Ligesom en daglige fugtighedscreme, blid udrensning hver aften før seng med en sæbe beregnet specifikt til brug i ansigtet, vil bidrage til at stimulere huden til at gøre kollagen mens du sover. Øget kollagen udmønter sig i strammere, fastere, sundere og yngre udseende hud. Anvende fugtighedscreme ret efter udrensning hjælper med at låse i fugt fra vask og holder huden mod udtørring, som også kan gøre det ser ældre.

Kemiske peelinger

Salon eller at-home kemiske peelinger lover at mindske rynker med ingredienser som retinol, alpha hydroxy syre og salicylsyre. Ikke-receptpligtige former for disse peelinger enten fjerne de yderste lag af huden eller fugte det. Generelt er vil disse over-the-counter produkter reducere forekomsten af fine linier, så længe de er i brug. Hvis du vil have mere varig anti-aging hud skaller og produkter kan du overveje receptpligtig styrke cremer og sera som botulinum foryngelse, laser behandlinger og microdermabrasion, der er hud fjernelse af slibning--kan du modtage alle disse behandlinger fra en licenseret hudlæge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com