Hvordan til at tabe med supper & Smoothies

06/23/2012 by admin

Hvordan til at tabe med supper & Smoothies

Supper og smoothies kan tjene som afløsere til fede måltider, når de forsøger at tabe. Dog ikke alle supper og smoothies er sund og fedtfattig. Uden bruger de rigtige ingredienser og opmærksomhed på portionsstørrelse, kan forbrugende supper og smoothies arbejde mod dine ernæringsmæssige mål. At tabe med supper og smoothies skal du være bevidst om de ingredienser, der anvendes ved fremstilling, og styre den mængde du spise ved hvert måltid.

Instruktioner

• Gøre din supper og smoothies fra frugt og grøntsager. Frugter og grøntsager er både lav i kalorier, men højt fiber og naturligt sukker. Fiber og naturlige sukkerarter tilfredsstille din krop og forlade dig følelsen fuld.

• Brug frosne frugt juice koncentrat i stedet for frosne yoghurt eller is til tykkere din smoothies. Frugtsaft indeholder mindre fedt end yoghurt eller is, hvilket gør det til et sundere alternativ til smoothies.

• Kog suppe med kylling, oksekød eller vegetabilsk bouillon i stedet for mælk eller fløde. Mælk og fløde er høj i fedt og kalorier, hvilket gør dem kontraproduktivt at en suppe og smoothie vægttab kost. Bouillon indeholder små mængder af kalorier og er til rådighed til en lav pris fra de fleste købmænd. For at gøre din supper sundere, vælge lav natrium bouillon.

• Forbruger kun en servering af suppe eller smoothies pr. måltid. En servering er typisk 8 ounce, eller en kop, flydende. Spise mere end en kop af din suppe eller smoothie kan ske før du indser det. Måle portionsstørrelse før hælde det i din kop eller skål og gem resten til senere.

• Spørg til de ernæringsmæssige oplysninger når spisning på restauranter. Restauranterne serverer ofte mere end én servering af et måltid, når du bestiller. Spørg tjeneren til at pakke alle undtagen en servering af suppe eller smoothie til at sikre, at du ikke spise for meget.

Tips & advarsler

  • Altid rådføre dig med din sundhedsplejerske før du begynder en ny kost.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com