Hvor længe før ægløsning efter udløser HCG?

06/29/2012 by admin

Humant choriongonadotropin (hCG) er et hormon der produceres af kroppen af begge køn, men er primært forbundet med graviditet, når det er lavet i store mængder. Dette hormon kan høstes og injiceres i kvinder med fertilitetsproblemer som en måde at fremkalde ægløsning og bruges ofte sammen med andre fertilitetsbehandlinger.

Forud for ægløsning

HCG, der er brugt i fertilitetsbehandling er lavet fra raffinering urin fra gravide kvinder. Processen begynder ved at have injektioner af hormonet, eller hvis den er tilgængelig, der er piller, der kan indtages oralt. Du kan have lægen gøre injektioner eller du kan blive uddannet i processen og gøre injektionerne selv. HCG virker svarende til det luteiniserende hormon, som kroppen naturligt producerer for at stimulere æg løsladelse under ægløsning.

Når hCG er sprøjtet ind i kvinde, ægløsning sker normalt inden for 48 timer og flere æg er frigivet, ifølge SharedJourney.com. Når indsprøjtninger begynder, vil du bemærke symptomer svarende til Præmenstruelt syndrom som oppustethed, kramper, osv. Du kan lindre symptomerne ved hjælp af over-the-counter medicin såsom Midol, men kun efter første tale med lægen. HCG kan også bruges til at skabe en mere stabil ægløsning for kvinder, der har forskellige lidelser som anovulation, polycystisk ovariesyndrom og uregelmæssig menstruation. Ægløsning forårsaget af hCG injektioner har en 90% chance for at skabe ægløsning hos kvinder med anovulation, ifølge SharedJourney.com

Efter ægløsning

Når ægløsning begynder efter ca 48 timer, vil du have en normal ægløsning efterfulgt af en normal periode. Hvis du forsøger at blive gravid, diskutere med din læge om de bedste tidspunkter at blive blive gravid. Lægen vil sandsynligvis bruge frugtbarhed medicin sammen med hCG injektioner for at bidrage til at fremme befrugtning.

Hvis hCG bruges til æg høst for invitro befrugtning, og derefter når ægløsningen er sket, du vil drøfte med din læge det bedste tidspunkt for at høste æggene. HCG gør ofte du frigive flere æg, hvilket er grunden til det er ofte brugt til høst af æg. Høst af æg kan være en smertefuld procedure og er invitro processens begyndelse. Da der findes flere æg til befrugtning, er der en større chance for, at flere æg bliver befrugtet forårsager en flere fødsel graviditet. Bivirkningerne er magen til dem der er forbundet med graviditet, menstruation herunder: vand bevarelse, hovedpine, træthed, humørsvingninger og ømme eller oversensitive bryster. Disse reaktioner er normale, men du bør opdrage dem med din befrugtning specialist som en sikkerhedsforanstaltning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com