Hvordan man kan anvende forskellige slags Wrist Skinner

09/22/2012 by admin

Hvordan man kan anvende forskellige slags Wrist Skinner

Wrist Skinner er nyttige, når en person lider med karpaltunnelsyndrom, neuropati i hænderne eller andre betingelser. Skinne fungerer som en tandbøjle til at forhindre fleksion af håndleddet og mindske hævelse. Forskellige typer er tilgængelige på apoteker og medicinske forsyning butikker. De fås i forskellige størrelser og typer for at hjælpe hver type af håndled problem.

Instruktioner

• Købe den rigtige størrelse af håndled skinne. De kommer ofte i små, mellemstore og store størrelser. Små-udbenet mennesker eller børn typisk bære en lille størrelse, mens mænd og mange kvinder kræver en medium. Hvis du har store håndled, kan du kræve den største størrelse. Det er vigtigt at håndled skinne passer stramt, men ikke stramt nok til at mindske blodgennemstrømningen. Medicinsk forsyning butikker kan hjælpe dig med den rigtige størrelse, og benskinner kan være skræddersyede samt.

• Holde håndled hejsespil, så tommelfingeren hullet er på samme side som din tommelfinger. Nogle wrist skinner har ikke kun et hul til tommelfingeren, men de har også finger huller samt. Benskinner er ofte kød-farvet.

• Skub din tommelfinger ind i hullet for tommelfinger. Gøre dette med fingrene, hvis der er nogen finger-huller. Hvis der er en klud sektion, der glider over dit håndled, træk det stramt over området. Nogle wrist skinner udvide et par inches ud over bunden af din palm, afhængigt af hvilken type der er mest behageligt for dig og anbefalet af din læge.

• Spænd hook og loop remmen rundt om dit håndled område så den er lun, men ikke for stramt. Re-justere det hvis nødvendigt, hvis du føler skinne er for stram efter et par minutter. Mange mennesker oplever komfort og mindske deres smerte lige bortrejst.

• Justere eventuelle ekstra stropper til din albue, hvis der er mere end én. Mange wrist skinner er Vendbar, så hvis remmen når til bunden af håndleddet og du vil have det på den øverste del, simpelt hen omdirigere benskinner.

Tips & advarsler

  • Ikke bære håndled hejsespil mens badning, svømning eller vaske dine hænder, fordi du ønsker at forhindre skinne fra at blive våd.
  • Bære dine håndled skinne som din læge anbefaler. Nogle mennesker sove med hænderne under deres hovedpude eller i en akavet stilling. Håndled skinne er en blid påmindelse om ikke at gøre dette og forhindrer håndled nedbøjning, dermed forhindre følelsesløshed, prikken og hævelse i natten. Mennesker med karpaltunnelsyndrom kan skal bære skinne mens arbejder for at forebygge tilstanden forværres.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com