Ekstreme diæter med lav kalorier

11/09/2012 by admin

Sundhedspersonale kan ikke anbefale extreme kost med lav kalorier at kaste pounds, medmindre du har en BMI over 30. Ifølge National Institutes of Health (NIH), involverer de fleste lav-kalorie kostvaner indtagelse af kommercielt fremstillede formler, under tilsyn af en læge, af fede mennesker håb om at tabe sig hurtigt. Men andre stadig indlede disse i håb om at få slanke sig hurtigt. Hvis du vælger at følge en af disse kostvaner, følge nogle bestemte retningslinjer for at sikre en sikker og effektiv vægttab program.

Meget lav slankekost

For at bekæmpe USAs stigende fedme numre, anbefaler læger nu, at fede personer gå på et meget lavt kalorieindhold diet (VLCD). Ifølge medicinenet.com den hjemmeside, "VLCDs, når de anvendes under korrekt medicinsk tilsyn, effektivt producere betydelige kortsigtede vægttab hos patienter, der er moderat til ekstremt overvægtige." Patienter kun spise 800 kalorier pr. dag og står til at miste omkring tre til fem pounds per uge, hvis de lider af moderat til svær overvægt. Vægttab over tre måneder i gennemsnit 44 pounds under disse kostvaner. Ifølge NIH, kan "sådan et vægttab hurtigt forbedre fedme-relaterede medicinske tilstande, herunder diabetes, forhøjet blodtryk og højt kolesteroltal."

Ifølge NIH, kan sådan dieters bevare et vægttab på 5 procent efter fire år, forudsat at de fortsætter med at spise en sund kost og praksis sund fysisk vaner.

Overvejelser

Mens fremkomsten af VCLDs er blevet en velkommen redskab til at bekæmpe fedmeepidemien i hele landet, har det sine ulemper. For eksempel, ikke indgå i denne diæt hvis du er 50 eller ældre, medicinenet.com advarer, på grund af sandsynligheden for forarmet lean body mass.

Hvis du vælger at gennemgå denne kost, Forbered dig på nogle ubehagelige bivirkninger såsom træthed, kvalme, forstoppelse, diarré eller endda galdesten. Husk på, at som HIH rapporter, VLCDs ikke kan resultere i langsigtede resultater større end dem, der produceres af mindre drastiske foranstaltninger for kosten.

Crash kostvaner

Må ikke forveksle VLCDs med crash kostvaner---ekstreme diæter med meget lav kalorier uden lægeligt tilsyn. Denne type kost tager ikke ernæringsmæssige balance i betragtning og kan medføre alvorlige farer for dit hjerte, nyrer, lever og hjerne. Ifølge webstedet, Epigee.org "under strenge crash kostvaner, kulhydrat og kalorieindhold er så lav, at dine organer ikke kan få nok energi fra disse kilder. Som et resultat begynder dine organer at brænde muskelvæv for at få tilstrækkelige mængder af energi til at udføre livsvigtige funktioner." Dette kan føre til leveren og nyresvigt, hjerteanfald og slagtilfælde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com