Bach Flower middel mod migræne hovedpine

12/06/2012 by admin

Dr. Edward Bach var en engelsk læge, der troede på blomster og blomst essenser magt til at hjælpe med at lindre fælles lidelser som angst, stress-relaterede sygdomme, hovedpine, irritabilitet og kroniske smerter. Dr. Bach hævdede, at forskellige stater af følelser kunne udløse hovedpine og migræne, så han behandlet disse følelser for at undgå sygdommen. I 1930-erne oprettede Dr. Bach 38 retsmidler til at behandle sådanne spørgsmål, ved hjælp af dele af blomster og planter, herunder cikorie, clematis, ASP og bøg.

At forebygge Stress

Dr. Bach holdt, følelsesmæssig stress og stater af angst kan udløse migræne. Han designede ensian middel til at hjælpe med at lindre den følelsesmæssige uro, som han troede, kan udløse migræne hovedpine i dem disponerede for dem. Fyr, eg, kastanje og vervain er nogle af Bachs andre anti-stress blomst essenser.

Beskæftiger sig med angst

Behandling af angst eller frygt for ukendt med blomst essenser mimulus og aspen, og bruge elm, hvis du føler dig under stress eller overvældet af ansvar, modløshed eller skuffelse. Rock rose, røde chestnut og hvid kastanje anses også for at berolige og lindre nerver, hvilket reducerer dine chancer for at udløse en migræne.

Beroligende følelser

Bruge ensian til at hjælpe med at lindre skuffelse eller angst over livets daglige understreger. Bach lavet vervain essens for at hjælpe med at håndtere angst eller stress. Cherry plum bruges i Bachs system til at reducere fornemmelser af panik eller intense stress. Det kan give en beroligende indflydelse på din krop, reducerer rystesyge og høje tilstande af angst, der kan føre til et migræneanfald.

Ved hjælp af Bachs blomsterremedier

Købe Bach blomsterremedier hos din lokale naturlige vitamin eller ernæring butik. Retsmidler kommer i små hætteglas med pipetter. Sted to til fire dråber af din valgte middel, på eller under tungen for hurtig absorption i din blodbanen. Du kan også placere dråberne i et glas vand og nippe til hele dagen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com