Sådan Fortæl Hvis du tager de rigtige vitaminer sammen

12/07/2012 by admin

At tage vitaminer sammen i rette mængder sikrer, at de arbejder i harmoni. Indtagelse mega-doser af nogle næringsstoffer vil forårsage en mangel i andre. Mens C-Vitamin kan træffes i mega-doser under kolde og influenza sæsonen, er dette ikke tilfældet for de fleste kosttilskud. Vitaminer og mineraler arbejde i synergi med hinanden for at frigive energi fra fødevarer. De ikke arbejde selvstændigt som stand-alone mirakelkure ændre sundheden på celleniveau.

Instruktioner

• Bliver fortrolige med de daglige anbefalinger til alle grundlæggende næringsstoffer ved at gennemgå en ernæring guide. For eksempel, skal voksne 4.000 internationale enheder af Vitamin A per dag. Forskning hvor meget af de essentielle næringsstoffer du har brug for din alder, vægt og køn. Må ikke antage, at du har brug for det samme beløb af enhver vitamin eller mineral som en anden person.

• Tage halvt så meget magnesium som calcium. Calcium kan ikke være korrekt absorberes eller udnyttes uden magnesium. For eksempel, bør Post-menopausale kvinder, der tager af calcium 1200 mg dagligt tage 600 mg magnesium. Tage D-Vitamin dagligt eller erhverve det gennem fødevarer for at hjælpe calcium absorbere mere effektivt samt.

• Undgå at tage vitamin B-kompleks af sig selv. At tage store mængder af B-1, B-2, B-6 eller nogen i denne familie har tendens til at forårsage nedbrydning af de andre. Denne familie af næringsstoffer arbejde sammen. Hvis du modtager B-12 skud til at korrigere en langvarig nedbrydning, tage en god flydende multivitamin indeholder andre B-kompleks vitaminer. Ellers, B-12 overskydende vil køre de andre ud af kroppen via dine nyrer.

• Tage magnesium og spise magnesium-rige fødevarer, hvis du tager kaliumtilskud. Patienter med forhøjet blodtryk nogle gange brug for kalium at køre ud af overskydende tabel salt (natrium) fra kroppen. Kalium, natrium og magnesium balance hinanden i systemet. En kost, herunder masser af fisk, vil frugt og grøntsager hjælp opbevare kalium og magnesium i balance.

Tips & advarsler

  • Lære forskellen mellem vandopløselige vitaminer og fedtopløselige vitaminer. Vitamin A, D og E opbevares i fedtceller i kroppen. For store mængder kan forårsage sygdom eller død. B-kompleks vitaminer og C-Vitamin vil ikke gemme op i selve langsigtede, da de er vandopløselige. Men, overdrevne mængder af vandopløselige vitaminer forårsager en ubalance af næringsstoffer i cellerne. Dette forstyrrer funktioner i fordøjelseskanalen. Store mængder af C-Vitamin vil forårsage diarré. Nogle eksperter mener, at store mængder kan skade en ufødt Foster, men rapporter er usikkert.
  • Pas på ernæring eller naturlige helbredelsesmetoder bøger, der anbefaler at tage store doser af vitaminer, mineraler, spormineraler eller urter. Healing og sundhed forbedring kan finde sted inden for celler. Store mængder af vitaminer, olier, urter eller endda vand er farligt. Tag ikke K-Vitamin, medmindre anbefalet af en læge. Det genererer nødvendige størkning af blod når erhvervet i normale mængder gennem fødevarer. Vitamin K er ikke betragtes som et næringsstof, skal du tage som et supplement. Det er rigeligt i fødevarer, såsom mørkegrønne grøntsager.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com