Hvordan man kan forebygge influenza Transmission

12/13/2012 by admin

Hvordan man kan forebygge influenza Transmission

De fleste mennesker har lidt symptomer på influenza-virus. De fleste, disse symptomer er næsten uudholdelig, endnu, med tiden og behandling, vil de mindske og i sidste ende være væk. Men for unge og gamle og personer med nedsat immunforsvar, influenza kan være farligt og livstruende. Som vi hilse influenzasæson, er der flere skridt du kan tage for at forhindre spredning af virus til dig selv og andre.

Instruktioner

• Som influenza overføres fra person til person, en meget effektiv måde at forebygge influenza er at blive hjemme og begrænse kontakt med andre. Det er ikke altid gennemførlig, men reducerer mængden af kontakt med andre anbefales. Opholder sig væk fra andre er også vigtigt, når der er en ny baby i huset, fordi den meget unge er meget modtagelige for smitte.

• En anden effektiv måde at forhindre lider symptomer på influenza er at få en influenza skudt. Det er dog ikke anbefales at give en influenzavaccination til en person, der er yngre end 6 måneder gamle. Gå til flu.gov på at finde ud af hvor du kan få en influenza skudt.

• Dække din næse og mund med et lommetørklæde eller væv når nysen eller hosten. Du kan også NYSE eller hoste i indersiden af albuen for at holde influenza bakterier fra dine hænder, som sprede virus. Vask dine hænder med sæbe og vand efter du NYSE.

• Brug sund fornuft. For eksempel undgå at røre ved ting, der har været berørt af flere andre mennesker, bære handsker eller bruge en væv, og så undgå at røre dit ansigt, især dine øjne og mund, hvor bakterier får inde i din krop.

Også, holde din personlige levende eller arbejdsområde ren ved aftørring ned doorknobs, tastaturer, osv.

• Blive hjemme i mindst 24 timer når du ikke længere har en feber på 100 grader Fahrenheit (37,8 Celsius), eller når du ikke længere viser tegn på feber uden brug af febernedsættende medicin, ifølge den amerikanske Health Department. Fortsætte med at begrænse kontakt med andre og holde sig væk fra unge og gamle og dem, der er sårbare over for influenza.

Tips & advarsler

  • Få masser af hvile og tage sig af dig selv til at bekæmpe influenza. Kontakt din lokale sundhedspleje udbyder, hvis du har brug for lindring af symptomer på influenza.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com