Hjemmelavet tommelfinger hejsespil

10/07/2010 by admin

De fleste af os på én gang eller anden har fastklemte en tommelfinger eller endda forstuvet eller brudt det. Det kan være meget ubehageligt, hovedsagelig på grund af tendensen til at flytte din tommelfinger, når du bruger en anden del af din hånd. Sandheden er med de fleste mindre skader, hospitalet vil kun splint det alligevel-- men du bør stadig få det tjekket. Dog i en knivspids, vil en hjemmelavet skinne tjene sit formål, nemlig at immobilisere den tilskadekomne tommelfinger.

Skinne materiale

Kig rundt i huset for nogle stive eller stift materiale, som krydsfiner, sticks, pap, Styrofoam, plast, sammenrullet avispapir eller endda to opløftet viskestykker. Hvis du ikke har nogen skinne materiale, kan du blot bruge medicinsk tape og tape din tommelfinger til bunden af din pegefinger, så det er sikkert og du ikke flytte det. Men det er bedst hvis du kan oprette en skinne især på grund af den markant forskel i størrelsen af din tommelfinger til de andre fingre, og dens placering.

Gør skinne

Når du foretager en skinne, udvide det om en ¼ af en tomme ud over spidsen af tommelfingeren. Dette vil forsikre tommelfingeren forbliver sikker og hviler på skinne. Du kan enten indsætte træ eller pap på begge sider af tommelfingeren eller du kan køre skinne fra bunden af tommelfingeren at lige forbi spidsen som en "backboard" Tilpas til bredden og længden af den skadede tommelfinger. Denne indstilling, skal du bruge et bredere stykke i stedet for to side benskinner. Sikre skinne materiale med medicinsk tape. Hvis du ikke har adgang til medicinsk tape, kan du bruge strengen eller nogen anden type tape.

Ikke tommelfinger næsen på lægehjælp

Check tommelfingeren ofte øget for overskydende blå mærker, hævelse, svære smerter eller følelsesløshed. Du bør også søge lægehjælp. Den hjemmelavede skinne kan holde dig over, indtil du kan komme til en læge, men aldrig brug din egen dømmekraft eller oplysningerne i denne artikel som en erstatning for sund lægelig rådgivning.

Advarsel: Hvis tommelfingeren er alvorligt brudt, læger kan have re bryde det for at tilpasse den. Dermed, jo hurtigere kan du få det tjekket, jo bedre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com