Hvordan at lære et barn med autisme

02/04/2013 by admin

Hvordan at lære et barn med autisme

Autisme er en udviklingsmæssige handicap, der påvirker sociale interaktion og kommunikation. Et barn med autisme er ofte resistent over for miljøforandringer og oplevelser usædvanlige reaktioner på sensoriske erfaringer gør læring yderst vanskeligt. Imidlertid talrige metoder har vist sig nyttigt når undervisning af børn med autisme. Hvad der følger er en liste over fælles indgreb bruges med autister.

Instruktioner

• Opsætning af dit miljø på forhånd. Undervisning en autistisk barn kræver planlægning og organisation. Vide, hvad du ønsker at arbejde på og har alle undervisning leverancer klar på forhånd.

• Skabe et billede tidsplan, der omfatter aktiviteter er omfattet af din lektion. Dette vil give et forudsigeligt miljø, fremme visuel opmærksomhed og hjælpe dine studerende sekvens læringsaktiviteter.

• Par en læring opgave med noget, der motiverer barnet. For eksempel, hvis et barn er besat med bogstaver bruge alfabet spil, sange eller legetøj under lektionen for at anspore deres interesse.

• Lære enkle tegnsprog. Basic tegn såsom "mere," "potte", "Spis," "godt," "stop", og "sidde," kan lette kommunikationen og give et visuelt vink for nonverbale børn.

• Give et sikkert "stille område", hvor barnet kan gå, hvis de bliver overvældet. Små telte eller en pude fort dækket i ark arbejde godt for autistiske børn, der har brug for at rase ud.

• Spørg barnets terapeut. Fagfolk som erhvervsmæssig, og talepædagoger er bevandret i måder at forbedre social- og kommunikationsfærdigheder og vil være glade for at hjælpe dig med at danne en plan dækket til dit barns behov.

• Høre en opførsel specialist inden nogen form for belønningssystem. Disse medarbejdere er dygtige til at give måder at motivere en ikke-responderende barn under funktionelle opgaver.

• Undersøge forskellige behandlingsmetoder. Nuværende interventioner for autistiske børn omfatter anvendes adfærdsmæssige analyse (ABA), Greenspan tilgang, sociale historier, behandling og undervisning af autistiske og relaterede meddelelse handicappede børn (TEACCH), billede Exchange kommunikation System (PECS) og sensorisk Integration terapi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com