Vægttab på Topamax

02/26/2013 by admin

Topamax er en receptpligtig medicin, der er mest almindeligt ordineret til patienter med epilepsi. En af de mest almindelige bivirkninger af Topamax er betydeligt vægttab. Ifølge Weightlossnutrition.org, sige omkring 16 procent af voksne og 21 procent af børn på Topamax at de har oplevet vægttab. Det er meget ualmindeligt, men lejlighedsvis, Topamax vil blive ordineret som et vægt tab medicin.

Funktion

Den amerikanske Food and Drug Administration har ikke godkendt Topamax som et vægttab medicin. Din læge kan dog ordinere denne medicin til vægttab i visse situationer. FDA tillader ikke Topamax til at blive annonceret som et vægttab medicin, men en læge er stadig i stand til at ordinere det til vægttab, hvis det er nødvendigt for din tilstand. Dette betragtes som en "off-label" brug, men det er stadig lovligt.

Bivirkninger

Ifølge Drugs.com, er det ikke anbefales at tage Topamax til vægttab for det meste på grund af de bivirkninger forbundet med denne medicin. Almindelige bivirkninger omfatter hukommelsestab, problemer med at koncentrere sig, svimmelhed, nervøsitet, træthed, tab af appetit, øvre luftvejsproblemer og kvalme samt seksuelle bivirkninger.

Overvejelser

Der er nogle situationer, hvor at tage Topamax som en måde at tabe sig er en fornuftig idé. Ifølge Weightlossnutrition.org, hvis en person er sygeligt overvægtige, og intens slankekure synes ikke at arbejde, kunne at tage Topamax være et alternativ. Topamax har også vist sig at være særdeles effektiv for mennesker med type 2 diabetes. Der er også flere situationer, hvor en person ville absolut ikke ønsker at tage Topamax til vægttab. Børn har brug for ekstra kropsvægt til at hjælpe dem med at vokse, så børn bør undgå at tage Topamax hvis vægttab viser sig for at være en bivirkning. Også bør voksne, som ikke behøver at miste en stor mængde af vægt ikke tage Topamax til vægttab.

Alternativer

Mens Topamax kan bruges til vægttab, er det ikke nødvendigvis den bedste måde at tabe vægt. Slankekure sammen med regelmæssig motion anbefales stadig som den bedste måde at tabe vægt. Som citeret på, Epilepsy.emedtv.com, selvom du tager Topamax til vægttab, er det stadig vigtigt at spise en sund kost og motion så at din krop forbliver i den bedste form muligt. For dem, der kun ønsker at tabe et par pounds, er kost og motion den bedste måde at gå om at miste vægt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com