Vitadil 5A hår genvækst behandling

01/09/2013 by admin

Vitadil 5A hår genvækst behandling

Vitadil 5A er en aktuel hår genvækst behandling for mænd, der er lavet af firmaet hovedbunden Med. Dets vigtigste aktive ingrediens er minoxidil, som det indeholder 5%, ifølge publichealthforums.com. Minoxidil er en FDA-godkendt hår vækst stimulerende, der også bruges i en række andre hår genvækst behandlinger, såsom Rogaine. Med enhver form for lokalbehandling er det vigtigt at følge de specifikke instruktioner inkluderet med produktet. Men der er nogle grundlæggende strategier for Vitadil 5A, der kan hjælpe.

Kombinere formler

Ifølge greyhairloss.com, hovedbunden Med anbefaler, at der for bedste resultater du skal bruge Vitadil 5A i kombination med – ikke overraskende – to andre hovedbunden Med formler. En af disse formler er en anden Aktuel behandling kaldet NutriSol-RM. Ifølge ovenstående kilde, de vigtigste ingredienser i NutriSol-RM er sandsynligvis naturlig DHT — eller dihydrotestoterone — blokkere, såsom beta-sitosterol og palmetto. DHT er et naturligt forekommende stof i kroppen, selv om en overflod af det kan forstyrre den normale hår vækstmønstre. DHT blokkere til dermed at forhindre det fra formning. Et andet produkt, hovedbunden Med anbefaler du bruger i kombination med Vitadil 5A (og NutriSol-RM) er en hår-fortykkelse spray kaldet Cortex forstørrelsesapparat. Denne spray giver håret udseende af at være tykkere og fyldigere, men bidrager ikke ligefrem til vækstprocessen. Du kan købe alle tre formler-Vitadil 5A, NutriSol-RM og Cortex forstørrelsesapparat spray — i en enkelt kit. Hovedbunden Med hjemmesiden påpeger, at for nemheds skyld kan du kombinere Vitadil og Nutrisol i en enkelt flaske og anvende dem på samme tid.

Stikning med det

Stikning til et regiment af at anvende en aktuel hår genvækst formel kan være vanskeligt i sig selv. Når dette er forstærket med ubehagelige bivirkninger forårsaget af at formel, svært stiger. Ifølge publichealthforums.com, kan ved hjælp af Vitadil 5A føre til hovedbunden kløe samt andre irritation og en indledende stigning i hårtab. Andre bivirkninger, der forekommer mindre regelmæssigt, omfatter svimmelhed, mathed, brystsmerter, hævelse af hænder eller fødder, vægt gevinst, og arytmi hjerterytme. Alle disse bivirkninger – især den første hårtab — kan være nedslående for Vitadil 5A brugere, og derfor ifølge ovenstående kilde, mange ophøre med at bruge før formlen har haft tid til at arbejde. Hovedbunden Med hjemmeside også påpeger, at det er sandsynligt, men det afhænger af din specifikke betingelse, at enhver hår din vokse ved hjælp af Vitadil 5A i sidste ende falder ud når brugen er udgået. Af disse grunde er det vigtigt, at du holde sig til tidsplanen behandling og anvende Vitadil regelmæssigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com