Negative resultater fra maven reduktion kirurgi

10/30/2012 by admin

Mave kirurgi er ofte udføres på dem, der er alvorligt overvægtige og har brug at tabe en betydelig mængde af vægt. Der er et antal bariatriske operationer til at hjælpe støtte i vægttab, men to mest almindelige er gastrisk bypass og lap band kirurgi. Begge disse procedurer støtte i vægttab ved at begrænse fødeindtagelse. Gastrisk bypass-operation er en ekstrem procedure, der indebærer at skære den øverste pose på maven og omdirigering tyndtarmen til den lille pose. Lap band er mindre invasive og indebærer at placere en bånd omkring toppen af maven for at begrænse fødeindtagelse. Både har positive aspekter til dem, men har også potentielt negative virkninger.

Kvalme og opkastning

Kvalme og opkastning er en fælles negativ virkning efter at have maven reduktion kirurgi. Disse negative virkninger opstår normalt to til tre måneder efter operationen, mens de nyligt mellemstore mave er at vænne sig til en ny kost. Kvalme og opkastning opstår ofte, på grund af for hurtigt at spise, spise store bid og ikke tygge maden ordentligt. Spise en stor mængde af mad på en gang, fylder maven for hurtigt og medfører en til at kaste op. Indtil maven er justeret, være opmærksom på tegn på, at Vis fylde som pres, bryst ubehag og smerte. Når disse tegn er til stede, er det tid til at stoppe med at spise. Spise langsomt vil også sende et signal til maven, det er fuld; visse fødevarer vil forårsage maveproblemer. Når du finde ud af hvilke fødevarer forårsage kvalme og opkastning, undgå dem og prøve at spise på et andet tidspunkt.

Mad Intolerance

Fødevarer, der blev ofte spist før bariatric kirurgi kan ikke længere tolereres og har langsomt bliver indført igen når maven bliver justeret til fast føde. For de første par uger efter operationen, undgå pasta og brød. Pasta og brød kan danne en blokering til pose outlet. Fødevarer som kød og pizza bør undgås i to til tre uger efter operationen, da disse fødevarer kan gøre dig syg. Visse grønsager, som blomkål og broccoli, forårsage dårlig gas smerter efter mave reduktion kirurgi og bør undgås i de første par måneder efter operationen.Patienter kan ofte undgå disse gener ved at begynde med en kost af væsker, især de første to uger efter operationen. Når fast føde er indført, spise langsomt og genkende hvad fødevarer forårsage ubehag og undgå dem. Også, undgå fødevarer, der er højt indhold af sukker.

Dehydrering

Maven reduktion kan forårsage dehydrering i en række forskellige måder. Opkastning forekommer efter operationen, indtil maven tilpasser, især når fødevarer introduceres. I løbet af denne tid, kan dehydrering forekomme. Også, ikke får nok væske efter kirurgi kan medføre en at blive dehydreret. I de første par måneder efter operationen er det vigtigt at drikke mindst to liter væske dagligt. Dehydrering og opkastning kan forårsage kroppen til at miste væsentlige vitaminer og elektrolytter. Nogle gange alvorlig dehydrering opstår, og når dette sker, IV væsker gives samt vitaminer til at genoprette, hvad der var tabt.

Dumping

Dumping er et syndrom, der ofte opstår efter fedmekirurgi. Dumping opstår, når indholdet af maven hurtigt tømme ind i små tarme. Dumping syndrom sker der, når alt for meget sukker, fedtet, eller stegt mad der forbruges. Symptomer på dumping syndrom er kvalme, diarré, svedtendens, og mave kramper. Det er ikke betragtes som et alvorligt sundhedsproblem efter operationen, men det vil forårsage en person til at føle forfærdeligt og normalt bliver nødt til at lægge, indtil det passerer.

Forstoppelse

Forstoppelse er en fælles negativ effekt efter mave reduktion kirurgi. Forstoppelse sker, fordi maden er fordøjet langsomt forårsager mindre og mindre afføring. For at tage sig af forstoppelse, øge væskeindtagelsen. Spise fødevarer med højt fiber, grøntsager og frugter. Udvikle en rutine motionsprogram. Hvis ingen af disse metoder hjælper lindre forstoppelse, derefter et afføringsmiddel anbefales, og bør tages efter lægens ordrer.

Overdreven hud

Fedmekirurgi vil forårsage mange folk til at tabe sig hurtigt på grund af mindre fødeindtagelse. Pounds begynder at smelte ned, og mens det er spændende for patienten, en negativ virkning af hurtige vægttab er ekstra hud. Områder, der er mest berørt af overdreven hud er arme, mave, lår og bryster. Folk blive ofte selvstændige bevidste om deres overskydende hud; Desuden kan overdreven hængende hud også forårsage udslæt, ubehag og begrænsninger. Øvelse vil tone op nogle af huden, men et flertal af patienterne vil undersøge kosmetisk kirurgi som et potentielt middel.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com