Fordelene ved tandimplantater

09/16/2010 by admin

Fordelene ved tandimplantater

Tøven at smile på grund af en revnet eller manglende tand kan mindske selvværd. I år var de bedste løsninger for manglende tænder fuld proteser, broer eller flytbare deltoner. Nu skaber tandimplantater en mere naturlig erstatning for manglende tænder. Dentale implantater er kunstige tand erstatninger, der ligner en tand eller gruppe af tænder. De giver forskellige fordele i forhold til konventionelle metoder.

Alsidighed

Mundtlige kirurger kan bruge tandimplantater sammenholdt med andre genoprettende procedurer. For eksempel, kan en enkelt implantatet støtte en tandkronen bruges til at erstatte en enkelt tand. Kirurgen obligationer en cap til tandimplantat, der er indlejret i knoglen under tandkødet. Implantater kan også støtte en tandbro, som erstatter en manglende tand ved at tilslutte sig permanent til tilstødende tænder, eller kan bruges med proteser til at øge styrke og reducere irritation af tandkødet.

Naturlighed

Det utrænede øje kan finde det næsten umuligt at skelne dentale implantater fra naturlige tænder. Tilslutning af implantatet til levende knogle skaber struktur og funktionalitet, der ligner og føles naturligt. Din kirurg vil designe tænder til at være af samme størrelse som din naturlige tænder. Spise med implantater føles bare lyst til at spise med dine naturlige tænder, så du ikke behøver at udelukke visse fødevarer fra din kost.

En protese bæreren oplever for tidlig aldring, tab af knoglestruktur og facial sammenbrud af manglen tænder, men tandimplantater forhindre denne proces.

Selvtillid

Mennesker, der bærer proteser kan opleve en klikkende lyd, når tygge at de finde pinligt. En protese bæreren kan finde, at hendes protesen begrænser hendes evne til at tale normalt. Brug af protese lim er ubehageligt, og skulle fjerne protesen flere gange daglig fungerer som en konstant påmindelse om, at hun ikke har tænder. Tandimplantater oprette en permanent løsning på disse problemer og kan øge selvværd.

Succesrate

Ifølge hjemmesiden forbruger Guide til tandpleje er tandimplantater blandt de mest succesfulde procedurer i tandpleje. Men der er ingen garanti for succes for implantater, American Association of Oral og Maxillofacial kirurger siger den overordnede succesrate er 95 procent. Patienter med tandimplantater føler mere komfortabel og sikker end dem, der har broer eller proteser.

Selv patienter, der har oplevet knogletab kan med held har implantater placeret, fordi mundtlige kirurger kan pode knoglen for at sikkert forankre dem.

Hygiejne

Din implantater er ligesom dine tænder, så du ikke behøver at give dem særbehandling. Du vil vedligeholde din mundhygiejne af børste dine tænder med almindelig tandpasta og tandtråd regelmæssigt. Regelmæssige tandlægebesøg sikre, at din implantater i god stand


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com