Vitaminer til at tage for at næsen bløder

12/22/2012 by admin

Epistaxis, bedre kendt som en næseblod, er en fælles begivenhed. Der er to typer af næseblod: anterior, som er de mest almindelige, og posteriort. Fordi næsen er fuld af kapillærer er det sårbare over for traumer og irritation. Vitaminer kan hjælpe med at forhindre næseblod.

Om næseblod

Næseblod er forholdsvis almindelige hos børn. Næseblod kan være forårsaget af skade eller andre fysiske traumer til næsen. Der er bittesmå blodkar i næsen, der kan forårsage voldsom blødning når beskadiget. Hvis denne blødning ikke standser nemt, kan der være andre bekymringer. Se en læge, hvis du har hyppige næseblod. Hvis kapillærer næse væg er skrøbelige, kan dette skyldes manglen på vitamin C.

Hjælpsomme vitaminer

C-vitamin hjælper med at bevare blodkar. Vitamin K hjælper med at begrænse mængden af blødningen ved størkning af blod. Frø ekstrakter som drue og quercitin, nutriotional supplement, er en god kombination til at bruge med C-vitamin, fordi de er indlæst med bioflavonoider. Bioflavonoider bidrager til at styrke blodkarrenes vægge. Vitamin E er også nyttigt, da det er en naturlig anti-inflammatorisk. Det vil mindske hævelse af din næse og membraner. B-vitamin styrker blodkar.

Natural Retsmidler

Tage bomuld gaze, der har været dyppet i ti dråber af Padderok herb med en smule vand og sted på næseborene. Hold gaze på næseborene med ti minutter mens vejrtrækning gennem munden. Skær to løg i halve og placere dem på næseborene. Tage to andre skiver og læg dem på din hals. Hvis du er et sted du ikke kan få adgang til forsyninger, klemme næseborene lukket i fem minutter. Forsøg ikke at blæse din næse til flere minutter. Når en næseblod opstår, lean fremad så slim og blod ikke må køre ned din hals.

En note om at tage vitaminer

Mothernature.com anbefaler at tage vitaminer natten til de mest ernæringsmæssige værdi og fordele. Om natten forsinker din krop dens absorptionshastigheden, tillader næringsstoffer til at gøre mere arbejde.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com