Hvordan man kan hjælpe nogen der har et astmaanfald uden en inhalator

10/02/2012 by admin

Hvordan man kan hjælpe nogen der har et astmaanfald uden en inhalator

Forsøger at hjælpe en person kæmper gennem et astmaanfald uden en inhalator kan være en skræmmende oplevelse, men det vigtigste du kan gøre for at hjælpe er at bevare roen. Bortset fra vejrtrækning langsomt, staying rolig er afgørende for den person, der oplever et astmaanfald og du ikke ønsker at tilføje til den stress, han oplever. At se dig rolig og afslappet kan også hjælpe ham forblive rolig, som giver mulighed for mere luft til at rejse gennem hans airways.

Instruktioner

• Opkald til hjælp. Ringe 911 og en nær slægtning, der har adgang til hendes inhalator. Ringer 911 er også vigtig i tilfælde du ikke er stand til at få hans vejrtrækning under kontrol, når inhalatoren ankommer.

• Coach ham at trække vejret gennem hans næse og ud gennem munden langsomt og jævnt som muligt. Gnid ryggen, hvis dette vil hjælpe ham med at rase ud. Idéen her er for ham at undgå at trække i luft for hurtigt, hvilket kan forårsage hans bryst bliver strammere hurtigere. Desuden giver denne vejrtrækning teknik den gamle luft til at flytte ud af luftvejene, så nye luft kan komme.

• Hjælpe personen, finde og bruge en inhalator. Medicinen vil bidrage til at slappe af luftvejene til at genoprette normale pause.

• Sidde hende på en stol eller på gulvet. Liggende er ikke anbefalet som denne stilling kan forårsage mere stress på lungerne.

• Lean ham frem og tillade ham at hvile på dig eller på et bord. Du kan også have ham hæve armene og hvile sine hænder over hovedet, mens han puster langsomt for at fange mere luft. Disse holdninger fremme mere luft at indtaste hans lunger.

Tips & advarsler

  • Altid tage et astmaanfald alvorligt. Aldrig tøve med at ringe 911, selv hvis en person synes at være klarer sig bedre.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com