Pros & ulemper ved Lap Band Surgery

09/14/2012 by admin

Pros & ulemper ved Lap Band Surgery

Mange mennesker kæmper med at forsøge at tabe. Nogle er i stand til at droppe ekstra pounds ved blot slankekure og udøver på regelmæssig basis. Desværre, men nogle mennesker ikke at tabe en betydelig mængde af vægt med disse metoder. En person, der anses for at være meget overvægtige kan beslutte at restriktive opereres for at miste en stor mængde af vægt. En type af restriktive kirurgi kaldes lap band kirurgi og det har både fordele og ulemper.

Identifikation

Lap band kirurgi, også omtalt som laproscopic justerbare gastriske banding, er en af de mest almindelige kirurgiske vægttab procedurer. Faktisk, det er kun andet i linje som mest almindeligt udførte vægttab kirurgi, efter gastrisk bypass-operation. For denne type operation sætter en læge en silikonebånd omkring den øvre del af patientens mave. Med lap-band i sted reduceres den mave kapaciteten til omkring 1 ounce af mad. En saltopløsning løber ind i bandet, så den kan spændes og løsnes, at ændre den mave kapacitet.

Potentielle

En af de store fordele af lap band kirurgi indebærer potentielle vægttab. Ifølge Consumer Guide til bariatriske kirurgi mister patienter, der undergår lap band kirurgi et gennemsnit på omkring 50-60 procent af overvægt. Mens dette er en betydelig mængde af vægt, er det vigtigt at huske på, at resultaterne fra dette og andre typer af vægt tab operationer varierer.

Profferne

Ifølge WebMD betragtes lap band kirurgi som mindre invasive og risikobetonet end nogle andre typer af vægt tab operationer. Faktisk, kan det vendes, hvis det ønskes, så patientens mave at gå tilbage til sin oprindelige størrelse. Desuden, forringe denne type af kirurgi ikke en persons absorption af ernæring. Som sådan, er vitaminmangel, der kan udvikle sig efter andre typer af vægt tab kirurgi sjældne med lap-band procedurer.

Komplikationer

Der er nogle ubehagelige effekter, der har været forbundet med lap-band procedurer. Ifølge MedlinePlus, kan kvalme og opkastning være blandt de mest almindelige. De kan dog afhjælpes ved at justere lap-band. Desuden, oplever nogle mennesker mindre komplikationer som følge af operationen. Sådan komplikationer opstår i mindre end 10 procent af disse operationer og kan omfatte sådanne ting som infektioner og blødning.

Risici

En vigtig overvejelse med lap band kirurgi er risikoen for død. Det anslås, at dødsfaldet indtræffer om en i hver 2000 lap-band patienter. Din risikoniveauet kan variere, afhængigt af dit helbred og andre faktorer. Som sådan, er det bedst at diskutere din komplikation risiko med din læge før de beslutter på operationen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com