Hvad er HIPPA forordninger?

09/27/2012 by admin

Hvad er HIPPA forordninger?

Den amerikanske kongres vedtaget Health Insurance mobilitet og Accountability Act (HIPAA) i 1996 for at sikre sikkerheden for vores personlige sundhedsoplysninger og beskytte vores rettigheder. Regeringen tilføjet senere bestemmelser for at forhindre fremskridt inden for elektroniske technology.from underminerer beskyttelsen af personlige sundhedsoplysninger.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Det amerikanske Department of Health and Human Services (HHS) etableret Privacy regel i December 2000 (senere modificeret August 2002). Reglen beskytter patienternes patientjournaler og andre sundhedsmæssige oplysninger. Reglen giver patienter kontrol over deres medicinske oplysninger og fastsatte grænser på hvem der kan se eller modtage disse oplysninger. Reglen gælder for skriftlig, mundtlige og elektroniske sundhedsoplysninger.

Sikkerhed

I februar 2003 etableret HHS Sikkerhedsregel for at værne om integriteten, fortroligheden og tilgængeligheden af sundhedsmæssige oplysninger, der er gemt elektronisk. Reglen kræver, at de relevante sikkerhedsforanstaltninger er på plads for at sikre, at elektronisk information er beskyttet.

Overdækket enheder

Sundhedsplaner, herunder HMOs, firma sundhedsplaner og sygesikring luftfartsselskaber skal følge HIPAA forordninger. Læger, hospitaler, klinikker, apoteker, tandlæger og plejehjem skal også overholde HIPAA. Medicare og Medicaid er bundet af HIPAA forordninger, som clearinghouses, der elektronisk gemmer sundhedsoplysninger modtaget fra en anden enhed.

Udelukkede enheder

Livsforsikringsselskaber, retshåndhævende myndigheder, statslige organer såsom børne beskyttende service, skoledistrikter, mange kommunale kontorer og arbejdstagernes kompensation luftfartsselskaber er ikke bundet af HIPAA forordninger.

Beskyttet Information

HIPAA forordninger beskytte oplysningerne i din Journal med hensyn til drøftelserne med andre læger om din pleje og behandling, sygesikring oplysninger, faktureringsoplysninger og andre oplysninger, som andre enheder. HIPAA kræver, at anvendelse og videregivelse af helbredsoplysninger skal begrænses til kun dem nødvendige for at udføre en behandling mål. Overdækket enheder skal have indgået skriftlige aftaler med entreprenører og andre til at sikre sundhedsoplysninger er korrekt oplyst og sikret. Grænser skal placeres på der kan se og adgang til patientoplysninger, og medarbejderne skal uddannes på hvordan man kan beskytte sundhedsoplysninger.

Patientrettigheder

En patient kan anmode om en kopi af hans medicinske journaler og anmodning om ændringer eller rettelser. Du kan også anmode om en rapport om hvornår og hvorfor dine oplysninger blev delt og til hvilket formål. Overdækket enheder skal overholde dine ønsker, hvis du beder om din sundhedsoplysninger ikke anvendes eller deles til formål som markedsføring. Du kan indgive en klage med din sundhed udbyder eller forsikringsselskabet eller den amerikanske regering, hvis du føler din sundhedsoplysninger er bliver skadet eller dine rettigheder nægtes under HIPAA.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com