Hvad er bryst forkølelse?

08/24/2012 by admin

Hvad er bryst forkølelse?

Ifølge National Institutes of Health er en kold brystet synonymt med bronkitis. NIH fundet, ved at fortælle en patient hun var forkølet"bryst", patienten var mere tilfredse med ikke modtager en recept på antibiotika end når de kaldte den betingelse bronkitis.

Bronkitis

Ifølge National Institutes of Health er bronkitis en akut betændelse i de øvre luftveje forårsaget af en virus eller, i sjældne tilfælde, bakterier.

Årsager

Bronkitis, ofte kaldet en kiste kold, er forårsaget af en virus, som regel en adenovirus, en respiratorisk syncytialvirus (RSV), influenza, parainfluenza, bakterier, forurenende stoffer eller andre kemiske irritanter. Antibiotika er som regel ineffektive mod en virus.

Symptomer

Center for Disease Control (CDC) siger, at symptomerne på brystet forkølelse (bronkitis) kan omfatte hoste, der i sidste ende producerer slim, ømhed i brystet, træthed, hovedpine, ondt i kroppen, let feber og halsbetændelse.

Behandling

Behandlingen tager sigte på at reducere symptomer som hoste og krop ømhed. CDC anbefaler resten, øget væsker, dekongestanter og smertestillende til behandling af en brystet kulde eller bronkitis.

Forebyggelse

CDC anbefaler hyppig håndvask og seponering af rygning til at forhindre bronkitis.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com