En kost for at reducere maven

08/16/2011 by admin

Tusindvis af mennesker har prøvet kost for at reducere maven men har været temmelig forgæves i det hele. Kost for mave reduktion skal begrænse mættet fedt indtag. Ifølge American Heart Association, mættet fedt øge LDL-kolesterol og i høj grad bidrage til vægtøgning. For at reducere din talje, prøv kombinere hyppige øvelse med slankekure.

Undgå mættet fedt

Undgå mættet fedt er en persons bedste løsning når du ser taljen. Fastfood har meget høje niveauer af mættet fedt og bør undgås for enhver pris. For eksempel, indeholder en Baconator burger fra Wendy's 23 gram af mættet fedt og 830 kalorier. Spring drive-thru og laver en salat i hjemmet med masser af friske frugter og grøntsager.

Få nok Fiber

Fiber har mange sundhedsmæssige fordele og kan endda hjælpe med vægttab. Ifølge Mayo Clinic er måltider, der er høj i fiber normalt mere fyldet. Ved at indtage måltider, der er højt fiberindhold vil du undertrykke din appetit, så du kan tabe sig hurtigere. Bortset fra vægttab fordele, fiber også sænker kolesterol i blodet, hjælper med at kontrollere blodsukkeret og sænker risikoen for fordøjelsesproblemer. Frugter er en stor kilde til kostfibre.

Undgå sukkerholdige Snacks

Forbrugende sukkerholdige snacks kan være skadelig, når de forsøger at tabe. Sukkerholdige snacks såsom sodavand og slik barer resulterer i hurtige sukker siv og efterfølgende nedbrud. Når kroppen går ned, er der ofte en fristelse til at forbruge mere sukkerholdige snacks. Dette resulterer i dobbelte af kalorier der forbruges---naturligvis ikke en god strategi, når du prøver at slanke sig ned.

Ophold hydreret

Staying hydreret er også gavnligt. Af opholder hydreret vil du føle fyldigere og spise mindre. Mayo Clinic foreslår at enkeltpersoner forbruge 64 ounces vand om dagen. Prøve at drikke otte 8 ounce glas vand om dagen for at holde fuldt hydreret. Kan du bære vand flaske rundt med dig hele dagen for at gøre det så bekvemt som muligt for dig at fugte.

Få din motion

Hvis du virkelig ønsker at reducere din mave størrelse, så du nødt til at udøve. Diæter kan gøre en masse, men hurtig reduktion af talje kommer kun fra daglig motion. Svømning, løb, cykling og vandreture kan hjælpe dig med at nå dit vægttab mål hurtigere. Du bør forsøge at udøve et minimum 30 minutter om dagen, tre gange om ugen. Målet for 30 minutter hver dag for hurtigere resultater.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com