Sådan får du en recept for Phentermine

08/13/2011 by admin

Sådan får du en recept for Phentermine

Når leder efter en måde at tabe mange amerikanere henvende sig til narkotika phentermin for sin energi og metabolisme styrke egenskaber. Men nogle gange det kan være meget svært at få en læge til at godkende en recept for phentermin. Nogle læger lytte og forsøge at forstå ønskerne hos en patient, men desværre, mange ikke gør. For mange mennesker gør kvinder især Mid-Life metaboliske og hormon ændringer tabende vægt en meget vanskelig proces uden hjælp. I tilfælde som disse, kan phentermine recept gøre en enorm forskel.

Instruktioner

• Spørg din almindelige læge. Selv hvis du er nogenlunde sikker på at din læge ikke vil give dig en recept på phentermin er det langt billigere at bede og betale apotek pris end prisen på besøger en baratrics læge. Forklare, at vægttabet er svært for dig selv med en sund kost og motion. Lad din læge ved, at du har uddannet dig selv på de risici og fordele, og ønsker mulighed for at gøre denne medicinske afgørelse for dig selv. Hvis din læge stadig ikke respekterer dine ønsker måske er det tid til at finde en ny læge.

• Spørge rundt. Du har sandsynligvis venner og naboer, der har haft en recept for phentermine på nogle eller andet. Forklare, at du er på udkig efter en læge, der ville være villige til at ordinere denne medicin. De må kunne anbefale nogen lokalt, der vil lytte til dig og er enige om at forsøge phentermin til støtte i din vægt tab bestræbelser ville være i din bedste interesse.

• Søg efter lokale bariatrics læger i dit område. Besøg deres hjemmeside. Se, hvilken form for planer og programmer, de tilbyder. Besøge hjemmesider dedikeret til læge anmeldelser og se, hvad deres andre patienter siger. De har en god oplevelse? Var de i stand til at få den hjælp, de søgte? Nogle af disse anmeldelse websites mulighed at få kontaktoplysninger på korrekturlæserne. Kontakte dem og spørge om deres besøg og bariatrics lægen foreslog. Ikke alle bariatrics læger er ens og nogle ville hellere bruge flydende kost og skud i stedet for recepter for phentermin.

• Kalde bariatrics læger i dit område. Spørg hvad deres priser er. Forstå, medmindre du er sygeligt overvægtige, meget få forsikring planer vil betale for dig at se en bariatrics læge og du bliver nødt til at komme op med omkostningerne ved besøg ud af lommen. Besøg kan variere meget, så ikke springe dette trin, medmindre udgifterne er ingen objekt til dig.

• Spørg om hvilke muligheder de giver. Appetit suppresants vil normalt være på listen. Spørge, hvilken type af appetit suppresants. Phentermine vil normalt være på listen, men hvis det ikke du vil have sparet dig selv omkostningerne ved besøg og skuffelse af ikke at have phentermin som en valgmulighed med den særlige bariatrician.

• Planlægge en aftale. Være ærlig med din bariatrics læge. Lad ham eller hende vide, at du har forsøgt at tabe den typiske måde men at din krop ikke ønsker at samarbejde og at du har brug for hjælp. Appetit suppresants er normalt den første fremgangsmåde, der tilbydes af bariatrics læger. Bliv ikke overrasket, hvis du skal købe phentermin fra læge til meget mere end et apotek vil opkræve dig.

• Efter at tabe nogle vægt på phentermin besøge din almindelige læge igen. Forklare at phentermin virkelig hjælper dig og ønsker for ham eller hende til at genoverveje og skrive til dig recept for at hjælpe dig med at dæmme op for de månedlige udgifter til phentermin. Med lidt held, din læge vil forstå, se, at du drager og give dig en recept, der vil spare dig penge hver måned.

Tips & advarsler

  • Du er voksen. Handle som én. Ikke Tillad dig selv at blive skubbet. Hvis du har taget sig tid til forskning og gøre en medicinsk beslutning selv bør din læge respektere. Hvis du føler, at din læge er at være nedladende og behandle dig som om du ikke ved noget, er det tid til at finde en ny læge, uanset hvad. Din læge opførsel vil ikke ændre sig over tid. Hvis din læge imidlertid kan fremlægge en god logisk tilfælde lytte til ham/hende! De gjorde ikke gå i skole i 12 år for ingenting.
  • Hvis du kan få phentermin snarere end at over counter kost aids, gør! Phentermine er FDA godkendt mens mange af de over counter kost piller har aldrig gennem menneskelige test, kun animalske test.
  • Mange OTC kost piller er yderst vanedannende og kan dræbe dig, hvis taget med andre medikamenter. Din læge kan adivse dig på hvad ikke til at tage med phentermin, men sandsynligvis ikke kan rådgive dig om farerne ved individuelle OTC kost aids.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com