Sådan foretages fejlfinding af et høreapparat

08/24/2011 by admin

Høreapparater give uvurderlig bistand til dem med auditive problemer. Som alt elektronisk udstyr, dog kan høreapparater ofre for en række problemer. Disse omfatter svage lydmodtagelsen, feedback i øret, kradse lyde, og enheden går og slukke på tilfældige. Hvis du har oplevet nogen af disse frustrerende problemer, ikke haste ud for at have høreapparater repareres straks. Bevæbnet med den relevante viden, du kan foretage fejlfinding af høreapparat problemer selv.

Instruktioner

• Tjekke batteriet. En lav batteri er en af de mest almindelige årsager til høreapparater ikke arbejde. Være sikker på, at batteriet er installeret korrekt og ikke tæret. Hvis du ikke kan fortælle om batteriet er dødt, erstatte det med en ny og teste den.

• Test lydstyrkeniveauer. I mange tilfælde har mængden af høreapparatet uforvarende været slukket for højt eller for lavt. Et høreapparat på lav kan ikke forstærke lyd til ethvert nyttigt grad. Et høreapparat, der har været slukket for høj kan producere generende feedback eller fløjte i øret.

• Fjern voks fra høreapparater. Det er helt naturligt, at ørevoks vil bygge på høreapparater. Brug en vatpind, forsigtigt fjerne voks fra aids. Brug ikke barske kemikalier eller rengøringsmidler.

• Undersøg slangesættet. Høreapparat slanger er modtagelige for revner, fugt og generelle optrevling over tid. Hvis du mangler i slangen, erstatte det med nye rør. Men det afhænger af typen af høreapparat har du, dukkede de fleste slanger nemt på plads. Hvis du er i tvivl, dog tage høreapparatet til en professionel tekniker.

Tips & advarsler

  • Holde dine ører rene. Selvom voks oprustning er almindelig på høreapparater, kan for store mængder forårsage skade på enheden. Regelmæssigt rengøring dine ører bliver høj grad mindske risikoen for voks tilstopning af høreapparatet.
  • Hvis disse tips ikke give det ønskede resultat, skal du tage dine høreapparater for professionel reparation. Hvis du har almindelige problemer med dine høreapparater, kan du overveje at prøve en anden type eller en mere robust effektområde.
  • Få forsikring til dine høreapparater. Spørg din forhandler om forsikring muligheder, der kan beskytte dine enheder mod ulykker og brud. En beskeden sum penge nu kan garantere dine høreapparater vil tjene dig godt og sidst langt ind i fremtiden.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com