Hvordan man kan Give en fodmassage under graviditet

10/18/2011 by admin

Hvordan man kan Give en fodmassage under graviditet

Fødderne er under et stort pres og pres under graviditet, hvilket kan resultere i mild til svær ømhed, smerter og spændinger. En mund massage udført på regelmæssig basis kan hjælpe bringe nødhjælp, om givet af dig eller en partner. Graviditet er det perfekte tidspunkt for en fodmassage, så få komfortable og komme ud af massageolie. Lad din partner forkæle dig i løbet af denne tid eller forkæle sig selv.

Instruktioner

• Gnid en lille mængde af massageolie i hænderne før at give fodmassage. Det varmer olien, som fører til varmere fødder, dybere afslapning og bedre cirkulation. Mange gravide kvinder lider af dårlig cirkulation i fødderne, og varmede olie kan hjælpe med at stimulere blodgennemstrømningen.

• Slagtilfælde toppen af foden med faste bevægelser, slow, bruge dine tommelfingre til at lægge pres på undersiden af foden. Begynde på tæerne og bevæge sig langsomt ned til anklen, så Gentag bevæger sig den modsatte retning. Gentag tre gange på toppen og bunden af foden.

• Kop hælen med den ene hånd. Rotere ankel mindst tre gange i hver retning ved hjælp af anden side. Denne bevægelse vil løsne stive leddene og slapper trætte fødder, der ofte ledsager graviditet.

• Træk fast hver tå, begyndende med storetåen, ved at skubbe fingrene fra bunden af tå til meget spids. Rulle og klem tå mellem pegefinger og tommelfinger, og Gentag derefter med hver enkelt tå. Denne bevægelse slapper trætte fødder og stimulerer blodgennemstrømningen til selve spidsen af tæerne.

• Knuge din hånd ind i en knytnæve og bruge fingrene til at glide langs buen af foden, fra bolden til hælen og tilbage. Gentag mindst fem gange på hver fod. Under graviditet, kan buen af foden ondt og blive anspændt. Dette beslutningsforslag hjælper med at lindre eventuelle tilknyttede ubehag.

• Afslut fodmassage ved at gentage den strøg bevægelse beskrevet i trin 2.

Tips & advarsler

  • Mandel olie kan erstattes, hvis massageolie ikke er tilgængelig.
  • Der har været spekulationer om, at en fodmassage under graviditet kan veer. Men der er ingen videnskabelige beviser til at bakke denne påstand. Hvis du har bekymringer, tale med din læge først for at sikre en fodmassage er sikkert for dig.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com