Menières sygdom naturmedicin

01/22/2011 by admin

Menières sygdom påvirker din indre øre og er kendetegnet ved usædvanligt sensoriske opfattelse, vertigo, høretab, en følelse af tryk i øret og tinnitus. Denne sygdom påvirker sædvanligvis midaldrende, og sværhedsgraden af symptomerne varierer fra én person til næste. Årsagerne til Menières sygdom kendes ikke fuldt ud, men problemet ligger i udviklingen af overdreven væske i din indre øre. Symptomerne kan opstå i et eller begge ører. Der er naturlige retsmidler, der kan bidrage til at give nogle fritagelse for Menières sygdomssymptomer.

Diagnose

Hvis du har mistanke om, at du har Menières sygdom, konsultere en læge for at få din hørelse testet. Lægen vil kontrollere for at se, om du har oplevet nogen høretab og vil vurdere din indre øre. Du skal måske besøge en øre, næse og hals specialist eller en otolaryngologist for høre test. Dit besøg vil indebære en diskussion om problemer med svimmelhed, ringen for ørerne (tinnitus) og en fuld sygehistorie til at afgøre, om du har Menières sygdom. Tests kan omfatte en høreprøve for at opdage forskellige lyde og en electronystagmography undersøgelse at observere dine øjenbevægelser og til at opdage enhver balanceproblemer.

Livsstilsændringer

Ændringer i livsstil er nødvendige for at hjælpe med at reducere symptomer forbundet med Menières sygdom. Første er vertigo en spinning sensation, der kan gøre dig svimmel; sidde eller ligge ned, indtil vertigo aftager. Undgå forsøger at læse, se tv og holde sig væk fra lys til at holde din vertigo symptomer på et minimum. Svimmelhed kan forårsage du at miste din balance og falder, så vær ekstra forsigtig, når du går og holde en stok på side yderligere støtte og stabilitet når symptomer opstår. Ikke køre mens du oplever svimmelhed. Trække køretøjet, hvis du begynder at opleve vertigo symptomer og vente, indtil symptomerne aftager før fortsætter med at køre. Hvis dine symptomer er alvorlige og du har hyppige anfald af svimmelhed, kan du undgå at køre helt.

Ginkgo Biloba

Ginkgo biloba kan bruges til at administrere de symptomer forbundet med Menières sygdom. Denne urt fremmer kredsløbet velfungerende og hjælper med at holde din blodkar, der er beskyttet. Forbrugende ginkgo biloba kan forbedre blodtilførslen til din hjerne og kognitiv funktion. Denne urt hjælper også til at formindske symptomer forbundet med tinnitus og svimmelhed samt. Det kan tage fire til seks uger at bemærke de fordele forbundet med ginkgo biloba; tage 120 mg af ginkgo biloba en day i delte doser.

Bivirkninger kan omfatte udslæt, hovedpine og gastrointestinale gener. Gravide og ammende kvinder bør ikke bruge ginkgo biloba. Stop benytter ginkgo tre dage før operationen til at reducere risikoen forbundet med overdreven blødning. Ginkgo biloba kan forstyrre visse lægemidler som carbamazepin, valproat, fluoxetin, Sertralin, paroxetin, escitalopram og phenelzin. Det kan også interferere med medicin såsom nifedipin, aspirin, clopidogrel, dipyridamol, heparin, ticlopidin, ibuprofen, thiaziddiuretika og trazadole. Diabetikere bør tale med en læge før du tager ginkgo biloba, fordi det kan øge insulin niveauet i blodet.

Rosmarin

I "Naturlægemidler medicin for fælles lidelser: en hurtig Reference Guide," identificerer Dr. Rene M. Tshiteya rosmarin som en behandling for tinnitus. Rosmarin hjælper med at forbedre kredsløbssygdomme og kognitive processer. Tage 4 til 6 g tørret rosmarin og brygge det i 2 kopper varmt vand i 15 minutter. Si blandingen og forbruge 3 kopper om dagen for at forbedre dit kredsløbssygdomme processer og tinnitus.

Mulige bivirkninger omfatter kvalme og opkastning, og i ekstreme tilfælde kan føre til koma og lungeødem. Gravide kvinder kan mislykkes, hvis du bruger rosmarin, og ammende kvinder bør også undgå urten. Hvis du har Crohns sygdom, forhøjet blodtryk, mavesår eller colitis ulcerosa, undgå at bruge rosmarin. Forbruge ikke rosmarinolie mundtligt, fordi det er giftigt. Rosmarin kan interagere med warfarin, clopidogrel, aspirin, captopril, enalapril, lisinopril, fosinopril, diuretika som furosemid og hydrochlorthiazid, lithium og diabetisk medicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com