Virkningerne af prævention skud

08/26/2014 by admin

Fødsel kontrol kan nu opnås via vaccinationer. Disse billeder er taget hver 12 uger og forhindre undfangelse i denne periode. Fødsel kontrol skud anses for vellykket, med graviditet forekommer mindre end 1 procent af tilfældene.

Fakta

Der er to typer af skud. En af dem virker ved at blokere signaler fra hypofysen, der fører til udskillelse af gonadotropiner. Den anden indeholder hormoner.

Typer

Fødsel kontrol skud er markedsført under varemærkerne Depo-Provera og Lunelle. Depo-Provera er normalt taget hver tre måneder; Lunelle tages en gang om måneden. Begge er certificeret af FDA og kan kun administreres af en autoriseret sundhedsperson.

Effekter

Når Depo-Provera blokerer hypofysen signaler, forårsager mangel af gonadotropiner æg follikler i æggestokkene til at ikke modne, hvilket forhindrer ægløsning. Hvis ægløsning ikke opstår, graviditet vil ikke forekomme.

Lunelle indeholder de samme hormoner i p-piller og sprøjtes. Skuddet fungerer som p-piller ved at ændre niveauet af østrogen og progesteron.

Fordele

Depo-Provera forhindrer perioder i nogle kvinder, mens de er indtagelse skuddene. Derfor foretrækker mange kvinder denne særlige skud. Lunelle tilbyder kvinder de samme fordele som p-piller---ingen graviditet og mindre alvorlig perioderne.

Overvejelser

Der er en chance for at du ikke vil kunne blive gravid umiddelbart efter stop Depo-Provera. Den gennemsnitlige tid før undfangelsen er normalt 10 måneder, selv om nogle kvinder har taget så lang tid som 18 måneder. Derfor, hvis du ønsker at blive gravid inden for et år af ophører Depo-Provera bør du overveje en anden præventionsform. Dette problem forekommer ikke med Lunelle. Ægløsningen sker normalt efter du har fået tre punktummer efter standsning Lunelle.

Advarsler

Både Depo-Provera og Lunelle har bivirkninger, og nogle af disse kan være alvorlige mest muligt ud af som er blodpropper. Også, hvis du bruger Depo-Provera, rapportere eventuelle dannelse af klumper i dit bryst mens du bruger dette stof, såvel som enhver brystsmerter, svære mavesmerter eller andre alvorlige symptomer, som ikke fandtes tidligere.Lunelle kan forårsage en forværring af symptomer hos kvinder, der oplever allerede depression. Hverken Depo-Provera eller Lunelle vil forhindre seksuelt overførte sygdomme.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com