Hjemmelavet Snacks til babyer

02/21/2011 by admin

Planlægger en snack-menu til din baby kan være meget sværere end det lyder. Det er bare snacks, men giver sunde snacks lægger din baby på vej til sunde spisevaner som hun vokser. Uanset om du ønsker at forhindre, at dit barn at få overskydende sukker eller ønsker at skære ned på forarbejdede fødevarer, ønsker du snacks er hjemmelavet og sund. Vent i mindst fire dage mellem nye fødevarer du introducere til din baby.

Blend en Smoothie

Babyer elsker søde fødevarer, så lave en smoothie. I en blender, kombinere en seks-ounce container af yoghurt, dit barns yndlings frugt og mælk; blend indtil glat. Hæld i en kop og se dit barn enjoy. Nogle gode frugt valg for en smoothie er blåbær, jordbær, bananer og appelsiner. Du kan erstatte frugtsaft for mælken. Soya yoghurt og mælk kan bruges i stedet for deres mejeri versioner.

Gøre en dukkert

Hummus er en sund mad, at babyer kan lære at elske hvis du introducere dem til det tidligt. Hummus gør en stor snack, og det er nemt at gøre. I en foodprocessor, mix tre kopper på dåse, skylles og drænet kikærter, to fed hvidløg, 6 spsk tahini pasta, citronsaft og salt efter smag. Tilsæt olivenolie, indtil du får den ønskede konsistens. Du kan blande næsten alle grøntsager i din hummus. Prøv spinat, artiskokker, eller endda ristede rød peber. Tjene hummus med varmede pita brød trekanter. Du kan også tjene det med kogte grøntsager.

Bland det

Gøre en snack mix til din baby, baseret på at baby favorit, Cheerios. Bland Cheerios, yoghurt-dækket rosiner og kringle pinde. Denne snack mix er nem at tage med dig. Det er ikke rodet, så dit barn kan spise det mens du er ude og omkring. Sørg for at skære yoghurt omfattet rosiner i baby-størrelse stykker at forhindre kvælning. Der findes flere sorter af Cheerios du kan bruge.

Lav en Sandwich

Denne sandwich vil have dit barn beder om mere. Toast ét ark af fire mini fuldkorns vafler. Derefter sprede to af vafler med et tyndt lag af yoghurt. Top, med skivede banan. Top dem med de to resterende vafler, og du har lavet en vaffel sandwich. Du kan erstatte jordnøddesmør for yoghurt. Du kan også bruge kogte, skrællede æble skiver i stedet for banan. Tale med din børnelæge, før at indføre jordnøddesmør til din baby, især hvis der er en familie historie af jordnøddeallergi. Frosne mini vafler er også fantastisk til begyndervanskeligheder babyer. Give din baby en frosset til at tygge på.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com