Smertelindring efter skulder kirurgi

02/11/2011 by admin

Inddrive fra skulder kirurgi kan variere fra person til person og kirurgi til kirurgi. Uanset hvad, ledsager en masse smerte ofte skulder kirurgi. Mange medicin for tunge smerte er fyldt med bivirkninger, og de kan gøre dig døsig og forvirret. Ved hjælp af vitaminer, kan urter og homøopatiske midler være den sundeste måde at inddrive.

Vitaminer og mineraler

Rette næringsstoffer er afgørende for en fuld, hurtig genopretning. E-vitamin kan forbedre helingsprocessen ved at reducere indre ardannelse og reducere blokeringer. Vitamin A og C (sammen med E) er anti-oxidanter og kan stoppe de frie radikaler, der langsom heling. Evening primrose olie kan lindre betændelse og stimulere kroppen til at producere mere anti-inflammatoriske forbindelser. Calcium, magnesium og silica mineraler er ekstremt vigtigt i healing bindevæv og forsyne kroppen med vigtige byggesten. Tage 10.000 internationale enheder af vitamin A, 1.000 milligram C-vitamin (med bioflavonoider), 400 internationale enheder E-vitamin, to 500 mg kapsler af natlysolie olie tre gange om dagen, 500 milligram magnesium, 1.000 milligram calcium og 1.000 milligram af silica dagligt, starter så snart din operation slutter (Se Reference 1 og 3).

Naturlægemidler

Oprette en grødomslag af mosede comfrey rødder at begynde at lindre smerten og fremme heling. Mange æteriske olier giver smertelindring, mens du tager en afslappende bad. Eukalyptus og rosmarin olie virker som en smertestillende, bliver sløve smerte. Tilsæt 10 dråber af hver til badevandet. Olier som pebermynte, lavendel og wintergreen kan være masseres ind i huden til kedelig nerveender i området skulder. At tage kosttilskud med ingefær eller hvid pilebark kan blokere smerte-signalering prostaglandiner i kroppen. Andre urter, der kan mindske smerter og inflammation er cat's claw, pau d'arco og gurkemeje. Tage astragalus, echinacea og amerikansk ginseng at styrke dit immunforsvar og levendegøre helingsprocessen. Gøtu kola er en kendt sår healer og kan tages som en urtete. Disse smerter retsmidler er tilbøjelige til at have meget få bivirkninger og vil ikke fremme afhængighed ligesom mange medicinske smertestillende såsom morfin (Se Reference 1 og 2).

Homøopatiske midler

En af de mest effektive smertestillende kan være en creme lavet fra homøopatiske arnica. Dette stof er i stand til at lindre blå mærker hurtigt og kan øge healing samtidig reducere smerter betydeligt. Ruta er et homøopatisk middel, der kan indtages oralt at helbrede bindevæv og brusk efter operationen. Staphysagria kan bruges til at lette ekstreme smerter i skulder-området. Rhus toxicodendron kan lindre stivhed, ømhed og uro efter operationen. For at sikre, at du tager passende retsmiddel, dosering, se en licenseret homøopat (Se Reference 1).


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com