Kan du virkelig hypnotisere nogen?

02/05/2011 by admin

Kan du virkelig hypnotisere nogen?

Hypnose er en meget reel trance-lignende mentale tilstand, hvor emnet kan opleve en øget følelse af mental fokus, som kan være nyttige i at tilskynde ham til at ændre uønsket tankemønstre eller adfærd via positive forslag. Hypnose kan også være fordelagtigt at mindske smerter.

Billedsprog induktion

En hypnoterapeut kan fremkalde en dyb trance i et emne ved at spørge ham til at fokusere sin opmærksomhed på en imaginær scene mens du taler i et afslappet tonefald.

Øjet fiksering

En mindre hyppigt anvendt metode i overtalelse en hypnotisk trance omfatter øjet fiksering teknikker hvorved emnet koncentrerer sig om et enkelt objekt i bevægelse eller en flamme mens den hypnoterapeut stemme lulls ham ind i en trance tilstand.

Mind Control

Et emne i en hypnotisk trance vil ikke gøre noget, der er mod hans eller hendes vilje trods fælles myter om det modsatte.

Self hypnose

Almindeligt anvendt til at reducere uønskede vaner eller adfærd, emnet slapper sig selv ved hjælp af dyb vejrtrækning, beroligende forslag eller en selvhjælpsgruppe hypnotiske tape. Når afslappet, vil hun recitere positive bekræftelser om områder af sit liv hun ønsker at forbedre.

Sessioner

En typisk hypnose session kan vare op til en time og emnet vil sikkert huske sessionen. Efter en hypnotisk session, kan emnet straks genoptage sine normale aktiviteter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com