Hvordan virker Prescription Drug Assistance Program?

02/08/2011 by admin

Hvordan det virker For patienter

Partnerskab for recept bistand (PPA) er clearinghouse for programmer, der hjælper folk få lægemidler gratis eller næsten gratis. Farmaceutiske virksomheder, læger, lokalgrupper og patient advocacy programmer har stribede sammen for at skabe en databank, der omfatter alle deres programmer. Dem, der har behov for assistance kan kalde, besøge den bus, der touring nationen eller bruge hjemmesiden til at finde de programmer, som de er kvalificeret (Se ressourcer). Programmer varierer efter stat, indkomstniveau, medicin behov, veteran status, alder, familie og forsikring status. Efter passende programmer er blevet identificeret, kan personer anvende (enten online eller ved udskrivning ansøgninger, afhængigt af programmet). Læger skal også udfylde papirarbejde for de fleste programmer.

Hvad det ser ud som

PPA bevarer tilmelding information til 475 eksisterende programmer, giver et enkelt adgangspunkt til alle programmer, der hjælper lavindkomst, uforsikrede patienter få gratis eller næsten gratis mærkenavn medicin. Det giver også lister over gratis klinikker og læger, der hjælpe med lav indkomst og/eller ikke-forsikrede patienter. Det har ikke sit eget program eller programmer, og heller det opkræve ikke et gebyr.

Gør programmerne

Stater og virksomheder registrere med PPA efter at designe deres egne bistandsprogrammer og standarder. PPA hjælper med at få ordet ud om programmerne og tillader dem at øge tilmelding. Læger grupper, partner såvel som grupper, der fokuserer på en bestemt sygdom, med PPA at øge bevidstheden om tilgængelige programmer og til at give adgang til deres egne patienter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com