Fase tre bunker behandling

02/09/2011 by admin

Bunker, mere almindeligt kendt som hæmorider, er en tilstand karakteriseret ved en betændelse i venerne placeret i din anus eller endetarmen--- og ligesom mange andre fysiske forhold, det er klassificeret i etaper. Med pæle, er iscenesættelse baseret på sværhedsgraden af hævelse og tilknyttede symptomer. Hvis du har fase tre bunker, du normalt beskæftiger sig med en stor hemorrhoid fremspringende fra anus. Det bevirker ofte, blødning, smerte, kløe og yderligere betændelse i nærliggende vener (resulterer i udviklingen af en anden bunke). Når betingelsen skrider frem til dette stadie, afhængig behandling typisk medicinsk intervention.

Ligatur

Hemorrhoid cremer og stikpiller har sjældent nogen effekt på stort fremspring, så en ligatur procedure kan være nødvendig for at afhjælpe betingelsen. En elastik fastgjort til bunden af hemorrhoid at fratage det hovedsagelig af blod. Efter om en uges tid, skal bunken visne og falde af. Hvis der er flere hæmorider, din læge vil typisk behandle dem én ad gangen, selv om smerter og ubehag forbundet med ligatur er forholdsvis minimal (hvis den findes på alle).

Som du bære bandet, overveje at tage en fiber supplement eller skammel blødgører. Du ønsker ikke at irritere eller stamme venerne i din anus eller endetarmen med fast afføring yderligere. At holde din afføring blød minimerer yderligere problemer og reducerer smerte, der kan opstå, når du passerer affald.

Injektion terapi

Du kan også drage fordel af injektion terapi med fase tre hæmorider. En hærdning agent sprøjtes direkte ind i bunken, forårsager den betændt blodåre til sammenbrud og derefter skrumpe i størrelse ofte benævnt scleroserende. Mens dette ikke måske er så effektiv som ligering, er scleroserende virkelige fordel at flere vener kan behandles på samme tid. Hvis du lider af en række af hæmorider, som det ofte er tilfældet på tredje fase, bringer denne form for behandling lindring meget hurtigere, selv om der er en chance for gentagelse.

Ætsninger

Med ætsninger bruges en laser til at producere blodkoagulation inden for den hævede vene. Som koagulation tager steder, venen hærder og skrumper i størrelse. Meget kan gerne med injektion terapi, flere hæmorider behandles på én gang, hvilket giver lindring meget hurtigere end ligatur. Denne metode deler imidlertid også chance for gentagelse med injektion terapi. Hvis din hæmorider er et vedvarende problem, er det sandsynligvis ikke behandlingen for dig.

Kirurgi

Da fase tre bunker er "fremskreden" af hæmorider, er en kirurgisk procedure mere tilbøjelig til at give de bedste resultater. Denne metode kan føre til komplikationer, men, så det er sjældent brugt i tidligere faser af denne betingelse. Med kirurgi, er de berørte vene (eller vener) udvundet eller fjernes gennem en procedure kaldet en hemorrhoidectomy. Hvis ikke du er en ideel kandidat til denne procedure, vil lægen derefter vise at hæftning, som fungerer på en lignende måde ligatur. Hæftning fratager hemorrhoid af blod, får det til at visne og forsvinde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com