Om Healing Garden Organics honning

07/05/2011 by admin

Om Healing Garden Organics honning

Linjen Healing Garden Organics vild honning er en gruppe af sundhed og skønhed produkter, der omfatter kropsbrusere, ansigts cremer, sæber og bruser krop vasker geler. Disse produkter har en klar fordel over andre produkter på grund af risici relateret til kemikalier af syntetisk fremstillet forbrugsgoder.

Alle naturlige

Honning høstet til brug i disse produkter kommer fra noncultivated områder i ørkenen hvor bierne producerer honning ikke har været udsat for pesticider eller syntetisk kunstgødning. Produkterne indeholder 85 procent eller mere certificeret økologiske materialer. De vigtigste ingredienser i produkterne er honning og aloe vera juice.

Anti-aging

Mange tror i anti-aging resultater ved at bruge honning på huden. Honning er et fugtighedsbevarende middel, som bidrager til at opretholde fugt i din hud. Fordi honning er en hovedbestanddel af disse produkter, har linjen været annonceret som havende anti-aging effekter på huden. Dette produkt har også hævdet at mindske irritation, især for dem med sart hud.

Naturbeskyttelse

For at øge bevidstheden om bevarelse indsats, har Healing Gardens lovet at donere 50 cents fra hver Healing Garden Organics honning Køb op til $40.000 til The Nature Conservancy. Nature Conservancy er en almennyttig organisation dedikeret til at bevare jord, ressourcer, dyr og planter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com