Hvad næringsstoffer er i avocadoer?

01/10/2011 by admin

Hvad næringsstoffer er i avocadoer?

Folk har brug for en betydelig mængde af næringsstoffer for at føre en sund livsstil. Sundheds-bevidste vil være glad for at vide, at næringsrige avocadoer giver næsten 20 vitaminer, mineraler og phytonutrients per portion. Avocadoer indeholder også enkeltumættet fedt, som giver en sund alternativ til mættet fedt. Ernæring organisationer som det amerikanske Department of Agriculture og UCLA Center for menneskets ernæring anbefale avocadoerne som en gavnlig en del af en afbalanceret kost.

Vitamin K

Sammen med vitamin A, C, D, E og de otte B-vitaminer er fedtopløselige vitamin K en af de 13 vitaminer vigtig for den menneskelige krop. Heldigvis, avocadoer indeholder mere vitamin K end nogen andre næringsstoffer. I en enkelt 30-gram servering, frugt indeholder 6,3 mikrogram vitamin K - 8 procent af det amerikanske levnedsmidler og Drug Administration (FDA) anbefalede daglige værdier. Vigtigst, vitamin K giver normale, sunde blodpropper og forhindrer forkalkning af arterier. Det understøtter også knogle sundhed, mindske risikoen for fraktur og medvirke til at forebygge postmenopausale knogletab.

E-vitamin

Per portion indeholder avocadoer 1,2 internationale enheder E-vitamin, som er 4 procent af FDAS anbefalet daglig indtagelse. Dette fedtopløselige vitamin er en antioxidant, hvilket betyder, at det beskytter kroppen fra ustabile frie radikaler, som kan skade væv, celler og organer. Fordi frie radikaler er forbundet med aldringsprocessen, fungerer E-vitamin som en anti-aging næringsstoffer. Ligeledes, det understøtter udseende sundt hår og hud, og arbejder sammen med K-vitamin til at bevare sundheden for røde blodlegemer.

C-vitamin

Som E-vitamin, C-vitamin fungerer en en antioxidant. Ifølge FDA, avocadoer tilbyde 2,4 mikrogram — 4 procent af den anbefalede daglige værdi--af vitamin C per portion. Denne vandopløseligt næringsstof aids kroppen ved at supplere den vækst og reparation af væv og hjælpe med dannelsen af kollagen, som hjælper med at gøre hud, væv, sener, ledbånd og blodkar. Ud over hastighed langs helingsprocessen hjælper C-vitamin dannelsen af brusk, knogler og tænder.

Lutein

Avocadoer er især rig på lutein; hver servering indeholder 81.3 mikrogram af dette næringsstof. En naturlige pigment kendt som en carotenoid, lutein er en antioxidant, der hjælper med at bevare øjet sundhed, forebyggelse af øjensygdomme og makuladegeneration. Selvom FDA ikke give en daglige anbefalede mængde af lutein, anbefaler organisation Macula Degeneration støtte 20 mikrogram dagligt. Lutein understøtter også sund hud.

Folat

Avocadoer indeholder en overflod — 27 mikrogram, eller 8 procent af den daglige værdi — af folat per portion. Dette næringsstof hjælper kroppen i udviklingen af sunde celler og væv, og understøtter også ordentlig homocystein stofskifte, som regulerer kroppens aminosyrer. Disse aminosyrer bygge protein, der bygger og reparerer kropsvæv.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com